Το έχασες το τεκνό Έλλη…

Η Έλλη Κοκκίνου έδωσε μετά από καιρό συνέντευξη και αναφέρθηκε σε πολλές λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής και όχι μόνο.

Επί 7 χρόνια διατηρούσε σχέση με το Γιώργο Μπόγρη (γι΄ αυτό και από μεγάλο ταλέντο στο μπάσκετ δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του) και παρά τους χαμηλούς τόνους που διατηρούσαν, βρίσκονταν πάντα στα φώτα της δημοσιότητας. Αλλά το έχασε το τεκνό η Ελλη. Η σχέση τους πήρε τέλος και ο καθένας πήρε το δρόμο του

Έλλη Κοκκίνου: Περιγράφει το σοκαριστικό τραυματισμό της on camera

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η σχέση τους έληξε πριν από ένα χρόνο, όμως η ίδια δεν τοποθετήθηκε ποτέ για το συγκεκριμένο θέμα. Η Έλλη Κοκκίνου λοιπόν μίλησε για πρώτη φορά σε συνέντευξή της για τον χωρισμό τους.

«Δεν παρακολούθησα τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε. Καταλαβαίνω πως όλο αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι των ΜΜΕ, κάτι που αντιμετώπισα ψύχραιμα και στωικά. Έτσι ήμουν και έτσι είμαι. Ποτέ δεν κρύφτηκα, αλλά δεν υπήρχε κανένας λόγος να μιλήσω γι’ αυτό και να κάνω δηλώσεις για το χωρισμό. Είναι κάτι προσωπικό. Στη ζωή συμβαίνουν διάφορα πράγματα, που είτε τα θέλεις είτε όχι. Πολλές φορές οι συνθήκες τη δεδομένη στιγμή δεν είναι οι κατάλληλες. Το πώς αισθάνθηκα εγώ είναι κάτι που αφορά εμένα, τους φίλους μου και κανέναν άλλο» αρκείται να πει στο People, χωρίς να θέλει να επεκταθεί σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιλογές