Φαίη Σκορδά: Τι απαντά για τα αναληθή δημοσιεύματα που την αφορούν;

Η Φαίη Σκορδά έχει ακούσει πολλά που αφορούν την προσωπική της ζωή και προσπαθεί να τα αντιμετωπίσει όσο πιο γλυκά μπορεί.

Η παρουσιάστρια έκανε μια γενική αναφορά με αφορμή τη συνέντευξη της Τζένης Μπαλατσινού, σε όλα όσα ακούγονται και γράφονται για διάφορους celebrities και αναφέρει:

«Πολλές φορές αυτά που γράφονται είναι απολύτως ψέματα, όχι ότι θα ήταν κακό αν ήταν αλήθεια, αλλά είναι απολύτως ψέματα και σε βάζουν σε μία διαδικασία να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Να έχω καταστάσεις μέσα στο σπίτι μου από το πουθενά επειδή κάποιος ξύπνησε μια μέρα και έγραψε κάτι που δεν ισχύει. Να πρέπει να εξηγήσεις κάποια πράγματα όταν υπάρχει μια αλήθεια, αλλά να πρέπει να μπεις σε μια διαδικασία επειδή κάποιος έγραψε κάτι είναι τρελό!».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε πως υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από τα δημοσιεύματα και είπε πως δεν είναι τόσο ρομαντικές καταστάσεις.

Η Φαίη συνέχισε λέγοντας:

«Θα πω ότι αν έχω εγώ να μοιραστώ κάτι, δεν θα κρυφτώ και θα το μοιραστώ πρώτη όταν θα αισθανθώ ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Δεν είναι και κάτι σημαντικό, αλλά πραγματικά αν αισθανθώ ότι έχω να μοιραστώ κάτι, θα το κάνω με μεγάλη χαρά. Ξέρω πάντα ποια είναι τα όρια και τα έχω κρατήσει. Αλλά να υπονοείται κάτι για κάποιον που τον έχω δει μία φορά στη ζωή μου πριν από δύο χρόνια, που δεν ξέρω καν πώς είναι ο άνθρωπος. Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται, είναι πολύ αμήχανο. Φανταστείτε, να έχεις δει έναν άνθρωπο μία φορά στη ζωή σου μισή ώρα πριν από δύο χρόνια, να μην τον έχεις ξαναδεί ποτέ, να μην έχεις μιλήσει ποτέ μαζί του στο τηλέφωνο, να μην έχεις στείλει ποτέ κανένα μήνυμα και να πρέπει να αποδείξεις τι; Νομίζω ότι αυτό από μόνο του λέει πολλά. Πολλές φορές κάτι μπορεί να γίνεται εσκεμμένα, να έχει κάποιος από πίσω άλλες σκοπιμότητες»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιλογές