Show Biz

Πέτρος Φιλιππίδης: «Στο θέατρο κατέβαζε το εσώρουχό του» – Σοκάρει η κατάθεση της μητέρας της μηνύτριας

Πέτρος Φιλιππίδης: «Στο θέατρο κατέβαζε το εσώρουχό του» – Σοκάρει η κατάθεση της μητέρας της μηνύτριας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πέτρος Φιλιππίδης: Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίστηκε κανονικά σήμερα παρά την αποφυλάκισή του με όρους και παρά την απουσία του λόγω της παραμονής του στο νοσοκομείο μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο.

Στην εκπομπή μάλιστα της «Super Κατερίνας» προβλήθηκε ένα απόσπασμα από τη σοκαριστική κατάθεση της μητέρας της καταγγέλλουσας, που αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του Φιλιππίδη απέναντι στις γυναίκες που του άρεσαν.

Υπενθυμίζεται πως ο Φιλιππίδης νοσηλεύεται σε κλινική μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του πριν το δικαστήριο, με τον δικηγόρο του Μιχάλη Δημητρακόπουλο να υποστηρίζει ότι είναι πιθανό να χρειαστεί ακόμα και χειρουργείο. Παρ’ όλα αυτά δεν έγινε πιστευτός από όλους καθώς οι συνήγοροι των μηνυτριών, αλλά και η κοινή γνώμη τον κατηγορούν για στημένη παράσταση, προκειμένου να αποφύγει τη δίκη.

Η σοκαριστική κατάθεση για τη συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη

Ακολουθεί απόσπασμα όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου:

«Ήταν συνηθισμένο όταν έβλεπε γυναίκα που του αρέσει, να βγάζει αφρούς, να κάνει σαν τρελός. Στην παράσταση με τον Παύλο Χαϊκάλη κυκλοφορούσαν με τα σώβρακα μέσα στο θέατρο. Έβαζε τα χέρια του μέσα στη φόδρα που φορούσε και έπιανε τα…

Στο θέατρο κατέβαζε το εσώρουχό του στο διάδρομο και πήγαινε στον καθρέφτη που υπήρχε εκεί και κοιτούσε. Επίσης μου έλεγε “θες να το δεις; Εγώ και ο Σ. έχουμε το μεγαλύτερο στο χώρο”», είπε η μητέρα της μηνύτριας.

Πέτρος Φιλιππίδης: Βρέθηκαν τα 20.000 ευρώ για την εγγύησή του – Πότε αναμένεται να επιστρέψει σπίτι του

Χιλιάδες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του δικαστηρίου να αποφυλακιστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης με περιοριστικούς όρους, ο οποίος πλέον αναμένει την έγκριση των γιατρών για να πάρει εξιτήριο, μετά το ελαφρύ εγκεφαλικό που υπέστη.

Το πρωί της Δευτέρας 4/7, η εκπομπή Πρωινό και η δημοσιογράφος Μπέσσυ Αντωνάκη αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως βρέθηκε η εγγύηση για την αποφυλάκισή του. Αρχικά, η επιτροπή πρότεινε το ποσό τον 50.000 ευρώ αλλά μετέπειτα ο δικηγόρος του ηθοποιού εξήγησε ότι αυτό το ποσό δεν είναι εύκολο να μαζευτεί καθώς έχει γίνει κατάσχεση μεγάλου μέρους της περιουσίας του και έτσι ο ηθοποιός θα πρέπει να καταθέσει 20.000 ευρώ τα οποία βρέθηκαν και θα γίνει η κατάθεσή τους άμεσα.

Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του, η δημοσιογράφος εξήγησε πως είναι σταθερή και πως πρέπει να κάνει μερικές ακόμα εξετάσεις για να κρίνουν οι γιατροί αν μπορεί να βγει από το νοσοκομείο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X