Μια άτυχη στιγμή πάνω στη σκηνή είχε η Όπρα Γουίνφρεϊ κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο πλαίσιο του «Oprah’s 2020 Vision: Your Life in Focus» το Σάββατο στο Λος Άντζελες.

Τη στιγμή που μιλούσε για την «ισορροπία» που πρέπει να έχουν όλα στη ζωή, η ίδια έχασε τη δική της, πέφτοντας απότομα επάνω στη σκηνή.

Η 66χρονη ευτυχώς πρόλαβε να βάλει τα χέρια της κατά την επαφή της με το δάπεδο αποτρέποντας έτσι τα χειρότερα. Ακαριαία ήταν και η αντίδραση του κοινού που παρά το αρχικό ξάφνιασμα ξέσπασε σε χειροκροτήματα για να την εμψυχώσει.

Όταν κατάφερε να σταθεί ξανά όρθια στα πόδια της χωρίς ευτυχώς να έχει τραυματιστεί, η Όπρα απέδωσε την τούμπα στα «λάθος παπούτσια» εννοώντας τα ψηλοτάκουνα που επέλεξε να φορέσει και συνέχισε την ομιλία της ξυπόλητη και… απτόητη!

«Σας ευχαριστώ πολύ! Είναι πολύ ωραίο να μιλάει κανείς για την ισορροπία και να πέφτει κάτω», αυτοσαρκάστηκε η media expert.

Την επόμενη ημέρα η Όπρα ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram που τη δείχνει να ξεκουράζει το πόδι της, διαβεβαιώνοντας ότι είναι καλά και ευχαριστώντας το κοινό για το ενδιαφέρον του.