«Σικάτες» με μαύρα στο Προεδρικό Μπέτυ και Μαρέβα (pics)

«Σικάτες» με μαύρα στο Προεδρικό Μέγαρο Μπέτυ Μπαζιάνα και Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Ξεχωριστή πινελιά το κόκκινο σακάκι της συζύγου του κ. Παυλόπουλου, Σίσσυς.

Οι δύο κυρίες επέλεξαν να φορέσουν μαύρα στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του προέδρου του Ισραήλ και της συζύγου του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος και η σύζυγός του Βλασία Παυλόπουλου.

Και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη στα μαύρα…

Το δείπνο προς τιμήν του προέδρου του Ισραήλ

Την καταπολέμηση των υπολειμμάτων του Ναζισμού, που ακόμα και σήμερα ελλοχεύουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, επισήμανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος κατά την προσφώνησή του, το βράδυ της Δευτέρας στο προεδρικό Μέγαρο που άνοιξε τις πύλες του για το δείπνο προς τιμήν του προέδρου του Ισραήλ, Ρ. Ρίβλιν.

Όπως σημείωσε ο κ. Παυλόπουλος θα ήταν μέγιστο λάθος να παρασυρθούμε από μια αντίληψη ανώδυνου εφησυχασμού πως, δήθεν, ο κίνδυνος των νοσταλγών του ναζισμού ανήκει στο παρελθόν και πρόσθεσε «Οι εκλογικές αναμετρήσεις, κατά την διάρκεια του παρελθόντος έτους, στα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποδεικνύουν ότι υπολείμματα του ναζισμού, διόλου ευκαταφρόνητα, ελλοχεύουν» και υπογράμμισε ότι «πρέπει να πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει, μέσα από πολιτικές που υπερασπίζονται από την μια πλευρά τον Ανθρωπισμό, την Δημοκρατία και την Ελευθερία».

 Ο κ. Ρίβλιν από την πλευρά του ευχαρίστησε θερμά τον Έλληνα ομόλογό του για την υπέροχη φιλοξενία και υπογράμμισε τις προοπτικές που ανοίγονται μεταξύ των δυο Λαών για να γράψουν μαζί το μέλλον.
Ο Ισραηλινός Πρόεδρος ευχαρίστησε τόσο τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, όσο και την Ελληνική Κυβέρνηση για τις ενέργειές τους αναφορικά με το Μουσείο Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη και εξέφρασε την ανησυχία του Ισραήλ για την άνοδο Ναζιστικών Δυνάμεων στον πολιτικό κόσμο της Ελλάδας, ενώ απευθυνόμενος προς τον Έλληνα ομόλογό του, υπογράμμισε ότι εκτιμάμε την στάση σας επί του θέματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ