Σημαντικές αλλαγές στο Instagram

Μία σημαντική αλλαγή που θα διευκολύνει τους χρήστες του ετοιμάζει το Instagram. Μέχρι τώρα η αναπαραγωγή φωτογραφιών κάποιου άλλου χρήστη στο instagram, γινόταν μέσω τρίτων εφαρμογών, που έπρεπε να κατεβάσει κάποιος στο κινητό του.

Όμως, το “μαρτύριο” αυτό θα τελειώσει. Το Instagram πραγματοποιεί δοκιμές, προκειμένου να μοιράζονται οι χρήστες φωτογραφίες με ένα μόνο κλικ και θεωρεί ότι η προσθήκη αυτής της επιλογής θα τα αλλάξει όλα. Μέχρι στιγμής, οι δοκιμές γίνονται μυστικά. Άγνωστος παραμένει ο χρόνος που θα χρειαστεί για να ολοκληρωθούν.

Η προσθήκη του κουμπιού “regram”θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιραστούν μια φωτογραφία που ανήρτησε κάποιος άλλος στη δική τους προσωπική σελίδα αλλά και στη ροή. Το regram θα προστεθεί δίπλα από τις επιλογές “μου αρέσει” “σχόλιο” και “αποστολή” που υπάρχουν κάτω από κάθε μεμονωμένη φωτογραφία.
Παράλληλα, υπάρχουν φήμες ότι το Instagram εξετάζει τη δυνατότητα να επιτρέψει την προσθήκη GIFs στις ιστορίες, την αποστολή φωτογραφιών σε επιλεγμένη ομάδα φίλων, αλλά και την αναπαραγωγή φωτογραφιών και προφίλ στο WhatsApp.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ