Η σκυλίτσα Κάρμεν γυρεύει τον άνθρωπό της

Η πανέμορφη Κάρμεν είναι μια ημίαιμη golden retriever με κόλεϊ σκυλίτσα, που βρέθηκε με τα νεογέννητα κουταβάκια της το καλοκαίρι του 16 σε παραλιακή περιοχή της νότιας Εύβοιας. Αφού όλα της τα κουτάβια υιοθετήθηκαν, στειρώθηκε και έκτοτε αναζητά τον άνθρωπό της.

Είναι  περίπου 3 ετών, πλήρως εμβολιασμένη, με όμορφο, απαλό τρίχωμα και υπέροχο χαρακτήρα. Ανθρωποκεντρική, κοινωνική, τρυφερή και στοργική με τα υπόλοιπα σκυλιά, άνετη στις βόλτες  με λουράκι, η Κάρμεν είναι ένας εξαιρετικός σύντροφος, ιδανικός ακόμα και για αρχάριους ιδιοκτήτες.

Της αξίζει μια καλύτερη ζωή έξω από το καταφύγιο και όποιος της δώσει την ευκαιρία που τόσο καιρό περιμένει, σίγουρα δεν θα το μετανοιώσει, γιατί η Κάρμεν είναι πραγματικό διαμάντι!

Βρίσκεται στην Εύβοια,αλλά μεταφέρεται εύκολα και στην Αθήνα. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6989659979 email: kymastrays@gmail.com

Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και βιβλιάριο υγείας. Θα φέρει μικροτσίπ,το κόστος του οποίου επιβαρύνει τον νέο ιδιοκτήτη. Φιλοζωικό Σωματείο Κύμης-Αλιβερίου «ΚΥΜΑ» www.kymastrays.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ