Show Biz

Σουζάνα Κουόλ: Η αγωγή του μάνατζερ της στον Τάσο Ξιάρχο

Σουζάνα Κουόλ: Η αγωγή του μάνατζερ της στον Τάσο Ξιάρχο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Σουζάνα Κουόλ είναι μια από τις παίκτριες που έφυγαν από το GNTM αλλά δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις στον κόσμο αλλά και σε ορισμένα από τα κορίτσια του σπιτιού.

Εχθές μάθαμε από την ίδια, – έδωσε συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη- πως ο μάνατζερ της κατέθεσε αγωγή κατά του χορογράφου, Τάσου Ξιάρχου, για όλα έχει πει για τη Σουζάνα Κουόλ και από ότι φαίνεται το θέμα θα πάρει κάποιες διαστάσεις. Ο χορογράφος είπε πως όλα ήταν καλά όταν τη συνάντησε.

Ο μάνατζερ του μοντέλου μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι Yes» και αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους άσκησε την αγωγή λέγοντας:

«Αποφάσισα να κινηθώ νομικά διότι θεωρώ άκομψο, άπρεπο και καθόλου ωραίο. Γενικότερα οι άνθρωποι να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να μιλάνε και να λένε ασυναρτησίες. Εγώ έχω κάνει 10 χρόνια σύγχρονο χορό, ξέρω όλους του χορογράφους και τον συγκεκριμένο κύριο δεν τον ξέρω. Πιστεύω είναι καθαρά ξεκάθαρο ότι είναι για θέματα προβολής. Πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να μάθουν να σέβονται και να εκτιμούν και να κοιτάζουν την δουλειά τους. Δεν ήρθε κανείς να του κρίνει την δουλειά του γιατί και εγώ μπορώ να βγω και να πω ότι είναι μπάζο. Δεν με νοιάζει, δεν με απασχολεί, δεν είναι η δουλειά μου αυτή. Βγήκε με τακούνια και χόρεψε. Εγώ ξέρω ογδόντα χορευτές που χορεύουν σε τακούνια. Από εντός και εκτός Ελλάδας. Η αγωγή πιο πολύ είναι για να του λερώσω το ποινικό μητρώο παρά να του κάνω κακό, το λέω ξεκάθαρα. Θα φάει μια ωραία αγωγή να του μαυρίσει το λευκό μητρώο. Φαντάζομαι είναι λευκό, δεν γνωρίζω αμφιβάλω και για αυτό, γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι άτακτοι γενικότερα. Τυχαίνει να έχω άλλα τρία κορίτσια σε αυτό το παιχνίδι και μου είπαν πως ποτέ δεν τσακώθηκαν με την Σουζάνα, καταλάβατε τι θέλετε να σας πω» .

Αναμένουμε να δούμε!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X