Κοινωνία

Σπέτσες: Αποκαλύψεις για τον καυγά στη βίλα πριν τη δολοφονία του 26χρονου!

Σπέτσες: Αποκαλύψεις για τον καυγά στη βίλα πριν τη δολοφονία του 26χρονου!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πανεπιστημιακός και γνωστός στον πολιτικό κόσμο ο πατέρας του, υποστηρίζει πως «γνωστοί τοξικομανείς» έμπλεξαν τον γιο του για το έγκλημα στις Σπέτσες. Καραμπίνα ρέπλικα, πιστόλι και στιλέτο βρέθηκαν στη βίλα του κατηγορούμενου.

“Πάγωσαν” οι Σπέτσες με τις αποκαλύψεις

Σε ψευδομάρτυρες που άλλαξαν την κατάθεση τους και έδειξαν τον γιο του ως δολοφόνο, αποδίδει ο πατέρας του 22χρονου από τις Σπέτσες, την εμπλοκή του παιδιού του στην άγρια δολοφονία ενός 26χρονου, κολλητού φίλου του κατηγορούμενου ως δράστη.

Ο πατέρας του 22χρονου, γνωστός πανεπιστημιακός, καθηγητής στο Πολυτεχνείο αλλά και πρόσωπο γνωστό στον πολιτικό κόσμο λόγω της ενασχόλησής του με συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα, εμφανίστηκε σήμερα (24.11.2020) το πρωί στην εισαγγελία Πειραιά όπου παραπέμφθηκε ο γιος του με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Άγρια δολοφονία στις Σπέτσες! 22χρονος σκότωσε 26χρονο πάνω σε καυγά

Σε δηλώσεις του ανέφερε πως αρχικά η αστυνομία μιλούσε για τροχαίο δυστύχημα, όσον αφορά στον θάνατο του 26χρονου φίλου του γιου του: «…στην συνέχεια όμως εμφανίστηκαν δήθεν μάρτυρες που άρχισαν να λένε πως το παιδί μου κυνηγούσε με όπλα και μαχαίρια τον φίλο του. Αυτοί οι μάρτυρες είναι γνωστοί τοξικομανείς και «βαποράκια» στο νησί. Αυτό λέει πολλά», συμπλήρωσε ο γνωστός Πανεπιστημιακός.

Σπέτσες

Φωτογραφία: Eurokinissi

Σπέτσες

Φωτογραφία: Eurokinissi

Το ψεύτικο τροχαίο ήταν το έγκλημα που αναστάτωσε τις Σπέτσες

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το περασμένο Σάββατο (21.11.2020) ο 26χρονος βρέθηκε νεκρός δίπλα στο μηχανάκι του και αρχικά οι αστυνομικοί θεώρησαν πως πρόκειται για τροχαίο δυστύχημα και μάλιστα με εγκατάλειψη.

Όταν όμως ο ιατροδικαστής πραγματοποίησε την νεκροψία – νεκροτομή διαπίστωσε πως πρόκειται για έγκλημα, καθώς το θύμα έφερε χτυπήματα στην θωρακική και κοιλιακή χώρα από μαχαίρι και συγκεκριμένα στιλέτο.

Επειδή το θύμα είχε βρεθεί σχεδόν δίπλα στη βίλα του γνωστού Πανεπιστημιακού, στην πίσω πλευρά του νησιού, αμέσως οι αστυνομικοί αναζήτησαν το γιο του καθώς γνώριζαν πως είχε πάει στις Σπέτσες το Σαββατοκύριακο για ολιγοήμερες διακοπές, μαζί με τον φίλο του, εν προκειμένω τον 26χρονο.

Σπέτσες

Οι δυο νέοι είχαν γνωριστεί το καλοκαίρι στις Σπέτσες. Ο 22χρονος γόνος της γνωστής οικογένειας του νησιού, διατηρούσε μπαρ ενώ ο 26χρονος είχε επιχείρηση με ενοικίαση οχημάτων και συνεργείο.

Το Σαββατοκύριακο και οι δυο επισκέφτηκαν τις Σπέτσες για να περάσουν λίγες ημέρες. Το βράδυ του Σαββάτου ο 26χρονος βρέθηκε νεκρός, ενώ έπειτα από την διαπίστωση του ιατροδικαστή περί εγκληματικής ενέργειας, άμεσα ενέργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Σπετσών, με αποτέλεσμα να πάρουν καταθέσεις από άλλους νεαρούς που ήρθαν σ’ επαφή με τον φερόμενο δράστη και το θύμα.

Στις καταθέσεις που έδωσαν οι μάρτυρες είπαν πως αρχικά υπήρξε ένας σοβαρός διαπληκτισμός των δυο μέσα στην βίλα του 22χρονου, ενώ στη συνέχεια κυνήγησε τον 26χρονο μ’ ένα πιστόλι έξω από το σπίτι και όταν τον έφτασε και τον ακινητοποίησε, του κατάφερε χτυπήματα μ’ ένα στιλέτο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στη βίλα βρέθηκε μια καραμπίνα ρεπλίκα, ένα στιλέτο κι ένα πιστόλι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X