Ελλάδα

Σπίτι: 4 τρόποι για… κουκλί υπνοδωμάτιο με τις κατάλληλες κουρτίνες!

Σπίτι: 4 τρόποι για… κουκλί υπνοδωμάτιο με τις κατάλληλες κουρτίνες!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχει λέτε κάποιος νόμος που να λέει πως οι κουρτίνες υπάρχουν μόνο για να μπαίνουν στα παράθυρα στο σπίτι;

Δεν υπάρχει και όποιοι έχουν… φαντασία μπορούν να τις βάλουν όπου θέλουν! Για παράδειγμα και σε άλλα σημεία του υπνοδωματίου για να δώσουν στιλ στο χώρο τους και να τον μεταμορφώσουν.

Το σπίτι… αλλάζει με τις κουρτίνες

Δείτε μερικές υπέροχες ιδέες για να βάλετε τις κουρτίνες σας και σε άλλα σημεία του υπνοδωματίου, πέρα από τα παράθυρά του.

Κουρτίνα γύρω από το κρεβάτι

Για να αποπνέει το κρεβάτι σας μεγαλύτερη ζεστασιά, ασφάλεια και ρομαντισμό κρεμάστε κουρτίνες γύρω-γύρω από το ταβάνι ή στις 4 γωνίες του κρεβατιού.

Αλλάξτε την διακόσμηση του σπιτιού σας σε μόλις 10 λεπτά! (pics)

Μπορείτε να το κάνετε πολύ εύκολα και οικονομικά μόνοι σας αγοράζοντας χαλκοσωλήνες για υδραυλική χρήση που είναι πολύ φτηνοί.

σπίτι

Κόβετε στο μήκος που εσείς θέλετε πολύ εύκολα, και με 2 βίδες σταθεροποιείτε με τις βάσεις που είναι ειδικές για χαλκοσωλήνα. Επίσης, πρόκειται για ένα πολύ ελαφρύ υλικό και εφόσον θα κρεμάσετε από αυτόν μια αέρινη και ελαφριά ημιδιάφανη κουρτίνα, μην ανησυχείτε για το βάρος και τη στήριξη από το ταβάνι.

Κουρτίνα με χρώμα στο σπίτι

Αν το υπνοδωμάτιό σας είναι βαμένο σε παλ ή γήινες αποχρώσεις και δεν του έχετε δώσει πολύ χρώμα, τότε μπορείτε να το ανανεώσετε βάζοντας μια κουρτίνα με χρώμα που θα το φωτίσει. Μια φλοράλ κουρτίνα σαν αυτή της παρακάτω φωτογραφίας θα σας φτιάχνει τη διάθεση κάθε πρωί με το που θα τη βλέπετε.

Ημιδάφανες κουρτίνες

Για ένα πιο ρομαντικό αποτέλεσμα κρεμάστε κουρτίνες με πιο μαλακή υφή, πιο εύκαμπτες και ανάλαφρες. Μπορείτε να τοποθετήσετε δύο μαζί ημιδιάφανες. Αφήνοντας την μια κλειστή θα μπαίνει ιδανικά το πρωινό φως, κλείνοντας και τις δύο θα έχετε την ιδιωτικότητα που χρειάζεται ο χώρος.

Το σπίτι ξεκινά από την κουζίνα! Αυτά είναι τα καλύτερα χρώματα!

Αντί να τις ανοίγετε και τις δύο από τη μια πλευρά δοκιμάστε τον παρακάτω τρόπο που είναι πολύ κομψός και αριστοκρατικός.

σπίτι

Κουρτίνα πίσω από το κρεβάτι

Τι κι αν δεν υπάρχει παράθυρο πίσω από το κρεβάτι σας. Δεν έχει καμιά σημασία. Μπορείτε κάλλιστα, όπως αναφέρει και το spirossoulis να βάλετε μια όμορφη, floral ή και μονόχρωμη κουρτίνα πίσω από το κρεβάτι σας αν αυτό είναι κάτι που σας αρέσει.

σπίτι

Για δοκιμάστε τα!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X