«Καρφί» Παπακώστα για Μητσοτάκη, Άδωνι και φορολογικούς παραδείσους

Η Κατερίνα Παπακώστα, με ένα νέο διαδικτυακό της μήνυμα απευθύνεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για τις προκλητικές δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με την «ηθική» των φορολογικών παραδείσων.

«Το να μπορεί κάποιος να ξεφύγει από μία κυβέρνηση, που θέλει να τον υπερφορολογήσει, δεν το βρίσκω καθόλου ανήθικο» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη για την υπόθεση των Paradise Papers.

«Ο Κ. Μητσοτάκης, ο οποίος δίνει το παρόν στο σχεδιασμό της νέας Ευρώπης, δεν πιστεύω ότι συμφωνεί με την καλπάζουσα ρητορική του αντιπροέδρου του, ο οποίος στην ουσία ειρωνεύεται τους συνεπείς φορολογούμενους, οι οποίοι δεν θα πράξουν λανθασμένα αν, μετά από την προτροπή του αντιπροέδρου, βγάλουν τα χρήματα τους σε φορολογικούς παραδείσους…», ανέφερε χαρακτηριστικά μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter η κ. Παπακώστα.

Τα σχετικά tweets:

ο οποίος στην ουσία ειρωνεύεται τους συνεπείς φορολογούμενους ,οι οποίοι δεν θα πράξουν λανθασμένα αν, μετά από την προτροπή του αντιπροέδρου, βγάλουν τα χρήματα τους σε φορολογικούς παραδείσους…

 

Ο Κ.Μητσοτάκης,ο οποίος δίνει το παρόν στο σχεδιασμό της νέας Ευρώπης, δεν πιστεύω ότι συμφωνεί με την καλπάζουσα ρητορική του αντιπροέδρου του, …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ