Στα λευκά σαν τις Σουφραζέτες του 1900 έφτασε η Μελάνια στο Καπιτώλιο (pics)

Σπάζοντας για μία ακόμη φορά την παράδοση που θέλει τις «Πρώτες Κυρίες» των ΗΠΑ να μην φορούν λευκά στο Καπιτώλιο, η Μελάνια ντύθηκε με ένα κοστούμι Christian Dior και ένα πουκάμισο Dolce & Gabbana, στα λευκά όπως οι Σουφραζέτες του 1900.

Για την ιστορία, στις αρχές της δεκαετίας του 1900, οι Σουφραζέτες συχνά φορούσαν λευκά στους αγώνες για το δικαίωμα ψήφου των γυναικών, συμμετοχή στα κοινά και ίση μεταχείριση με τους άντρες.

Εκτός αυτού, έφτασε στο Καπιτώλιο χωρίς τον πρόεδρο Τραμπ, σπάζοντας ακόμη μία  παράδοση.

Συγκεκριμένα, η Μελάνια προτίμησε να μη μεταβεί στο Κογκρέσο με την αυτοκινητοπομπή του άνδρα της αλλά να συνοδέψει τους προσκεκλημένους της, δύο άτομα που είχε καλέσει η ίδια να παρακολουθήσουν μαζί της την ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ.

Αρκετά αμερικανικά ΜΜΕ σχολίασαν την ασυνήθιστη αυτή επιλογή της 47χρονης, συνδέοντάς τη με τις φήμες που θέλουν τη Μελάνια Τραμπ να έχει ενοχληθεί ιδιαίτερα από τις πρόσφατες αποκαλύψεις αμερικανικών ΜΜΕ σχετικά με τις «ερωτικές ατασθαλίες» του συζύγου της, τα πρώτα χρόνια του γάμου τους.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου για την παράλληλη σχέση που φέρεται να είχε ο άνδρας της με την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς – και μάλιστα την περίοδο που η ίδια είχε μόλις φέρει στον κόσμο τον γιο τους.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η Μελάνια καταχειροκροτήθηκε από τους βουλευτές που περίμεναν στο κατάμεστο κογκρέσο να ακούσουν την ομιλία του συζύγου της. Όσο για την ίδια, δεν σταμάτησε να χαμογελά στιγμή ώστε να μη δώσει τροφή στις «κακές γλώσσες» που κάνουν λόγο για… σκούρα σύννεφα πάνω από τη σχέση του προεδρικού ζεύγους.

Η δήλωση του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χωριστή άφιξη του Ντόναλντ και της Μελάνια προκάλεσε τόση αίσθηση στα αμερικανικά ΜΜΕ, που υπήρξε σχετική δήλωση εκπροσώπου του Λευκού Οίκου.

Ειδικότερα, η Σάρα Σάντερς δήλωσε απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων πως «ο μόνος λόγος που η Πρώτη Κυρία έφτασε χωριστά ήταν για να τιμήσει τους καλεσμένους της συζητώντας μαζί τους, ενώ ο πρόεδρος θα έπρεπε να περάσει κατευθείαν στο εσωτερικό του Καπιτωλίου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ