Κοινωνία

Στη φυλακή ο 47χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη θετή του κόρη

Στη φυλακή ο 47χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη θετή του κόρη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος από τη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης που κατηγορείται ότι επί δύο χρόνια βίαζε την ανήλικη θετή του κόρη.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκη, ο άνδρας αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται ενώ ισχυρίστηκε πως τίποτα δεν συνέβη με εκείνον και την ανήλικη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Για τα μηνύματα ερωτικού περιεχομένου που φέρεται να της έστελνε μέσω κινητού τηλεφώνου, ο 47χρονος ισχυρίστηκε πως η κοπέλα πήρε την συσκευή του, συνέταξε τα μηνύματα και τα έστειλε στον εαυτό της, με στόχο να ενοχοποιηθεί ο ίδιος, ωστόσο τα όσα είπε δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα που με ομόφωνη απόφαση τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Υπενθυμίζεται πως η νεαρή είχε καταγγείλει πως ο 47χρονος πατριός της, τουλάχιστον από το 2019, προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, χωρίς τη συναίνεσή της, κάτι που αποπειράθηκε να πράξει εκ νέου ανήμερα του Πάσχα.

Μάλιστα, η μητέρα της νεαρής φαίνεται πως δεν γνώριζε τίποτα για τον Γολγοθά που τραβούσε η κόρη της, σύμφωνα με την ίδια καταγγελία.

Μιλώντας στο MEGA η ανήλικη ανέφερε ότι φοβόταν να μιλήσει ακόμα και στη μητέρα της καθώς θεωρούσε ότι δεν θα την πίστευε.

Όπως λέει η κοπέλα, είχε προσπαθήσει να τη βιάσει και εκείνη τραβιόταν, ζοριζόταν, του έλεγε «όχι δεν θέλω» και εκείνος της απαντούσε «μην κάνεις θόρυβο θα μας ακούσουν».

«Προσπαθούσε συνεχώς να με προσεγγίσει ερωτικά. Να με ακουμπάει και τέτοια. Μου έλεγε αισχρές λέξεις. Μου έλεγε αισχρές λέξεις, μου έλεγε πάρα πολύ αισχρές» προσθέτει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X