Αθλητισμός

Super League 1 -Κυριακή (17/01): Tα βλέμματα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Super League 1 -Κυριακή (17/01): Tα βλέμματα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ολυμπιακός τίθεται αντιμέτωπος με τον ΠΑΣ Γιάννινα,  ανοίγοντας το πρόγραμμα, στις 15:00 στο Καραϊσκάκη.

Super League 1: Tα βλέμματα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Με πέντε αναμετρήσεις πέφτει την Κυριακή (17/01), η αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Στο παιχνίδι με το οποίο ανοίγει το πρόγραμμα, στις 15:00 στο Καραϊσκάκη, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ολυμπιακός τίθεται αντιμέτωπος με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς που στοχεύει στο να διευρύνει το εντός έδρας αήττητο σερί της και παράλληλα να διατηρήσει την διαφορά που έχει από τους διώκτες της, ενώ την πλευρά του ο «Άγιαξ της Ηπείρου» στοχεύει στο να αποσπάει ένα θετικό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα όπως αυτή των πρωταθλητών.

Στις 17:15 στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου στοχεύει στην απόσπαση ενός θετικού αποτελέσματος απέναντι στους Θεσσαλονικείς. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ που προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θέλει τη νίκη, ώστε να μην ξεφύγει κι άλλο ο Ολυμπιακός.

Την ίδια ώρα στο Βόλο η τοπική ομάδα υποδέχεται την ουραγό της βαθμολογίας Λαμία. Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ, έπειτα από τις δύο ήττες από Άρη και ΠΑΟΚ στοχεύει στην επιστροφή της στις νίκες, προκειμένου να πλησιάσει την πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα. Όσον αφορά το συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου, αναζητά βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή.

Στις 19:30 στη Θεσσαλονίκη και για την ακρίβεια στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου, η οποία μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ στοχεύει στην επιστροφή της στις νίκες, θα αγωνιστεί απέναντι στους «πράσινους», χωρίς τον τραυματία Μπερτόγλιο.

Στον αντίποδα το συγκρότημα του Λάζλο Μπόλονι, το οποίο στοχεύει στην τρίτη σερί του νίκη και τέταρτη μακριά από την έδρα του, θα αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης χωρίς τους τραυματίες Κουρμπέλη, Σαβιέρ, Μπεκ αλλά και τον Ζαγαρίτη. Σάντσες και Μαουρίσιο συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή του «τριφυλλιού», όπως και ο Αγιούμπ που επιστρέφει σε αυτή μετά από καιρό.

Τέλος, στις 21:30 στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο και θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο της σερί και σε περίπτωση τυχόν στραβοπατήματος του Άρη, να μείνει μόνη δεύτερη.

Από την πλευρά της η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση απέναντι στην Λαμία και στοχεύει στην απόσπαση ενός θετικού αποτελέσματος κόντρα σε μία ομάδα της πρώτης τετράδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κυριακή (17/01)

15:00 Ολυμπιακός -ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 1)
17:15 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ (Novasports 2)
17:15 Βόλος – Λαμία (Novasports 3)
19:30 Άρης – Παναθηναϊκός (Novasports 1)
21:30 ΑΕΚ – Ατρόμητος (Novasports 1)

Πηγή: onsports.gr

Απίστευτο: Δεν υπάρχει εκπροσώπηση αθλητών στις διοικήσεις Ομοσπονδιών -Έρχεται νόμος

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X