Media

Survivor: Η αλήθεια πίσω απο την εγκατάλειψη Τζέιμς- Ντόμινο αντιδράσεων φοβούνται Σκάι- Ατζούν μίντια

Survivor: Η αλήθεια πίσω απο την εγκατάλειψη Τζέιμς- Ντόμινο αντιδράσεων φοβούνται Σκάι- Ατζούν μίντια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σεισμό πολλών ρίχτερ έχει προκαλέσει σε Σκάι και Ατζούν μίντια η οικειοθελής αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή απο το «Survivor» το βράδυ της Τρίτης (11/5).

Οι μπλε ηττήθηκαν και στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, με τους παίκτες να ψηφίζουν και να βγάζουν ως δεύτερο υποψήφιο τον «πρίγκιπα», ενώ στη συνέχεια ο Νίκος Μπάρτζης ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας, υπέδειξε ως τρίτη υποψήφιο τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη (πρώτος ήταν ο Κόρο που ψηφίστηκε τη Δευτέρα).

Τότε- θυμίζω ο eretikos-  ο Τζέιμς Καφετζής πήρε το λόγο στο συμβούλιο του νησιού και ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει το «Survivor». Σοκ σε όλους προκάλεσε η ατάκα, αν και για εκείνους που γνώριζαν, ήταν αναμενόμενο.

Η απόφαση Ιλίτζαλι «άναψε» τα αίματα

Για πολλούς τηλεθεατές αλλά και τις στοιχηματικές εταιρίες, ο Τζέιμς ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί  για την επικράτηση στο παιχνίδι.

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι- θρυλείται ότι-  έκανε επίδειξη ισχύος και αλαζονείας και έκρινε σκόπιμο για λόγους καθαρά εμπορικούς και μόνο, να επεκτείνει -χωρίς να ενημερώσει  τους παίκτες- τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης μέχρι τις 14 Ιουλίου, κάτι που δεν άρεσε σε κανέναν από τους εναπομείναντες συμμετέχοντες, όταν το έμαθαν.

Στο άκουσμα της απόφασης του Τούρκου παραγωγού, Τζέιμς και Νίκος αντέδρασαν, όπως και οι Ηλίας και Τριαντάφυλλος, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Ο  Καφετζής όμως  ήταν εκείνος που αντέδρασε και έθεσε το όριο του.

Από την πρώτη στιγμή δήλωσε στην παραγωγή πως δεν δέχεται κάτι τέτοιο και πήγε κόντρα στην απόφαση του Ατζούν και έτσι αποχώρησε οικειοθελώς.

Μένει μέχρι να τα βροντήξει και ο Νίκος, είναι μια απορία

Αυτά βεβαίως, δεν βγήκαν ποτέ στον αέρα, πόσω μάλλον στο επεισόδιο της Τρίτης, καθώς η μονταζιέρα πήρε «φωτιά» και προφανώς οποιοδήποτε στιγμιότυπο έδειχνε τον Τζέιμς ή άλλους παίκτες να αναφέρονται σε αυτό το περιστατικό, θα έβλαπτε την εικόνα του παιχνιδιού αλλά και του Ατζούν.

Πλέον, απομένει μέσα στις επόμενες ώρες να ξεκαθαρίσει το μέτωπο που έχει ανοίξει και με τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος στο άκουσμα της απόφασης του Τζέιμς θέλησε κι εκείνος να αποχωρήσει. Μέχρι στιγμής πάντως  και σύμφωνα με όσα ενημερώνουν μέλη της παραγωγής στον Αγιο Δομίνικο, ο Νίκος παραμένει και εξακολουθεί να αποτελεί μέλος της Μπλε ομάδας.

Πήρε «φωτιά» στο Twitter

Ωστόσο η παραγωγή του ριάλιτι  φοβάται μην υπάρξει ντόμινο αντιδράσεων, τόσο από τους παίκτες όσο και από τους τηλεθεατές, καθώς μία πρώτη γεύση πήραμε στο Twitter, το οποίο «βράζει».

Χαρακτηριστικό είναι πως το hashtag #SurvivorGR είχε περισσότερες από 60.000 tweets, ενώ trend στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έγινε και το hashtag #jameskafetzis, με τους χρήστες να αποθεώνουν τον παίκτη της μπλε ομάδας και παράλληλα να κράζουν τον Ατζούν.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X