Media

Survivor: Κολλητοί μεν σε ξεχωριστά ξενοδοχεία δε οι Τζέιμς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης (video)

Survivor: Κολλητοί μεν σε ξεχωριστά ξενοδοχεία δε οι Τζέιμς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης (video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι εξελίξεις τρέχουν στον Άγιο Δομίνικο. Ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε οικειοθελώς από το «Survivor», ο Νίκος Μπάρτζης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τα πόδια του και η Φαίη Σκορδά έκανε στο «Πρωινό» (Αντέννα) ακόμα μία αποκάλυψη.

«Το επεισόδιο της αποχώρησης του Νίκου Μπάρτζη δεν έχει ακόμα γυριστεί. Ο Νίκος Μπάρτζης βγήκε από το νοσοκομείο, τα πρόβλημα με τα πόδια του παραμένει. Ο Ατζούν Ιλίτζαλι έφερε τον δικό του γιατρό να τον εξετάσει, έκανε αξονική και το αποτέλεσμα έδειξε ότι υπάρχει πρόβλημα με το γόνατό του», είπε η Φαίη Σκορδά και ανέφερε τα εξής:

«Χθες, ο Νίκος Μπάρτζης βγήκε από το νοσοκομείο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ένα ξενοδοχείο. Απόφαση της παραγωγής είναι να μη βρίσκεται στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Τζέιμς Καφετζή.

Για πρώτη φορά, σε ένα ξενοδοχείο βρίσκεται ο Νίκος και σε άλλο ο Τζέιμς. Ο λόγος είναι επειδή θέλουν πάρα πολύ να μείνει ο Νίκος στο παιχνίδι και ξέρουν πως αν μιλήσει με τον Τζέιμς, εκείνος θα τον πείσει να φύγει. Ωστόσο, μετά και από τα αποτελέσματα της εξέτασης, η απόφαση του Νίκου είναι οριστική», είπε η παρουσιάστρια.

https://youtu.be/XgHPZpoKK9s

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X