Σχόλια

Η Ελενα Ακρίτα “καρφώνει” αγρίως Μητσοτάκη Μαρέβα και υπουργούς ΝΔ

Υπενθυμίζει  ποια ήταν τα “γραφικά στοιχεία” και οι “θύλακες της ακροδεξιάς” που ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή.

Κι΄ όμως το διέπραξε χαλαρά και ανέμελα στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνια στα 12 μίλια. Το Μητσοτακικό άδειασμα άδραξε η Ελενα Ακρίτα και κυριολεκτικά ρίχνει τόνους βιτριόλι με ελάχιστες λέξεις και τρεις φωτογραφίες.

Η δημοσιογράφος με μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες από τα συλλαλητήρια κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών υπενθυμίζει  ποια ήταν τα “γραφικά στοιχεία” και οι “θύλακες της ακροδεξιάς” που ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή.

Στην ανάρτησή της δημοσιεύει και φωτογραφίες όπου εμφανίζονται ο Μάκης Βορίδης, νυν υπουργός Εσωτερικών, ο Άδωνις Γεωργιάδης, νυν υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο Θάνος Πλεύρης, νυν αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βεβαίως ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς όπως και η ίδια η σύζυγος Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.

Η ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα

Ο Μητσοτάκης είπε σήμερα στη Βουλή ότι ‘αρκετά γραφικά στοιχεία’ και ‘θύλακες της ακροδεξιάς’ συμμετείχαν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία. Οι φωτογραφίες άσχετες με το θέμα.

Ολες οι Ειδήσεις