Σχόλια

Σάκης Παπαδόπουλος κατά Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Ε65 και το…κατόπιν ενεργειών μου

Η ωρίμανση και έναρξη κατασκευής και του νότιου τμήματος ( Ξυνιάδα - Λαμία ) έγινε επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Καλό είναι να είναι πιο μετρημένοι σε δηλώσεις οι κυβερνητικοί παράγοντες που πανηγυρίζουν ότι κατόπιν ενεργειών τους έγινε η τελική έγκριση της κατασκευής του βόρειου τμήματος του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδος Ε – 65.

Ακόμη και από την απάντηση που έδωσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κ. Καραμανλής στην ερώτηση που υπέβαλλαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με πρωτοβουλία του βουλευτή Τρικάλων Σάκη Παπαδόπουλου, προκύπτει ότι τον ολοκληρωμένο φάκελο με προϋπολογισμό 443 εκατ. ευρώ, υπέβαλλε για έγκριση τον Απρίλη του 2019  η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ,  προς την Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

 Είναι άλλωστε γνωστό ότι επί Κυβέρνησης Σαμαρά, προωθήθηκε η κατασκευή μόνον του μεσαίου τμήματος της Ε – 65 ( Τρίκαλα – Ξυνιάδα ).  Η ωρίμανση και έναρξη κατασκευής και του νότιου τμήματος ( Ξυνιάδα – Λαμία ) έγινε επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο σχεδιασμός του συνολικού έργου κατασκευής του Ε – 65 ξεκίνησε με πρωτοβουλίες του ΤΕΕ Δυτικής Θεσσαλίας, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων και άλλων Φορέων της περιοχής από την 10ετία του 1990.  

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ολες οι Ειδήσεις