Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα στην Κέρκυρα – «Είχε καταγγείλει ότι ο άντρας της ήθελε να τη σκοτώσει»

«Είχε καταγγείλει ότι ο άντρας της ήθελε να τη σκοτώσει». Συγκλονισμένη είναι η Κέρκυρα από τη δολοφονία μιας 55χρονης γυναίκας από τον σύζυγό της, που είναι συνταξιούχος αστυνομικός.

Ο πρώην αστυνομικός, που αποστρατεύτηκε προ πολλών ετών από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, σκότωσε σήμερα με καραμπίνα τη γυναίκα του.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 8:00 το πρωί, στο σπίτι τους, στην περιοχή Αλευροπάρι της νότιας Κέρκυρας.
Ο πρώην αστυνομικός τραυμάτισε θανάσιμα με την καραμπίνα την 55χρονη σύζυγό του η Αμαλία Κουρή με την οποία φέρεται να είχε διαπληκτιστεί.
Ο δράστης ζήλευε παθολογικά την γυναίκα του και για αυτό προχώρησε στην δολοφονία της.
Σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, η 55χρονη ήταν μια γοητευτική γυναίκα, την οποία ο 60χρονος ερωτεύτηκε παράφορα και παντρεύτηκε.

Όμως, όπως αναφέρουν άτομα από το φιλικό της περιβάλλον, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τη ζήλια που ένιωθε γι’ αυτήν, με τους καυγάδες τους να γίνονται όλο πιο έντονοι και πιο συχνοί.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το 2005, ο 60χρονος είχε ρίξει από το μπαλκόνι του σπιτιού τους τη γυναίκα, η οποία σοβαρά τραυματισμένη είχε μεταφερθεί με C-130 στην Αθήνα. Τότε το περιστατικό είχε καλυφθεί ως ατύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην αστυνομικός -περίπου 60 ετών– μετά το φονικό φέρεται να είχε προσπαθήσει να διαφύγει, αλλά η εξονυχιστική αστυνομική έρευνα που ξεκίνησε στην περιοχή για τον εντοπισμό του, τον αποθάρρυνε και τον οδήγησε στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, όπου και παραδόθηκε, ομολογώντας την αποτρόπαια πράξη του.

Ο πρώην αστυνομικός κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνσης Κέρκυρας.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του θύματος, είχε καταγγείλει στην αστυνομία ότι ο σύζυγός της απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ