VIDEO

Συγκλονιστικό βίντεο: Αγκαλιάζει την δολοφόνο του αδερφού του συγχωρώντας την

Συγκλονιστικό βίντεο: Αγκαλιάζει την δολοφόνο του αδερφού του συγχωρώντας την
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μια απίστευτη στιγμή εκτυλίχθηκε σε αίθουσα δικαστηρίου στο Ντάλας των ΗΠΑ, όταν ένας Αφρόαμερικανός. Ο Brandt Jean, σηκώθηκε για να αγκαλιάσει την γυναίκα που σκότωσε τον αδερφό του πριν μερικούς μήνες, συγχωρώντας την για το έγκλημα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Texas officer sentenced to 10 years for murder

Λίγους μήνες πριν η αμερικανική κοινή γνώμη είχε συγκλονιστεί από τον θάνατο ενός αφροαμερικανού, από το πιστόλι μίας αστυνομικού, η οποία φέρεται να  μπέρδεψε το σπίτι του γείτονα με το δικό της και τον πυροβόλησε νομίζοντας ότι είναι ληστής.

Αποτέλεσμα εικόνας για Texas officer sentenced to 10 years for murder

Το δικαστήριο αναγνώρισε το ελαφρυντικό της μεταμέλειας στην πρώην αστυνομικό, καθώς και το γεγονός ότι, ήταν σε σύγχυση και μπέρδεψε τα σπίτια. Ωστόσο, τιμώρησε την Amber Guyger με 10 χρόνια φυλάκιση, για τον φόνο του γείτονά της, στο διαμέρισμά του.

Αποτέλεσμα εικόνας για Texas officer sentenced to 10 years for murder

Στο άκουσμα της ποινής, η πρώην αστυνομικός ξέσπασε σε λυγμούς. Αυτό που θα ακολουθούσε, όμως, ούτε που θα μπορούσε να το είχε φανταστεί. Ο αδερφός του θύματος σηκώθηκε όρθιος και περπάτησε προς το μέρος της γυναίκας, αιφνιδιάζοντας τους πάντες.

Ο αδερφός του θύματος ήθελε να αγκαλιάσει την αστυνομικό, λέγοντας: «Δεν επιθυμώ τίποτα κακό για σένα. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό, αλλά θέλω να σε αγκαλιάσω». Μόλις πήρε την άδεια του δικαστή, άνοιξε τα χέρια του και κάλυψε τη γυναίκα, η οποία δεν μπορούσε να συγκρατήσει τους λυγμούς της. Μάλιστα της είπε ότι αν ο αδερφός του ήταν στη ζωή, θα ζητούσε από τον Θεό να τη συγχωρέσει, όπως έκανε και ο ίδιος.

Δείτε ακόμη:

Ο Πέτρος Τατσόπουλος κέρδισε την πρώτη μάχη-Αποσωληνώθηκε

Ο Χαρίτσης απαντά στον Πρωθυπουργό : Θα μπορούσε να είναι ανακοίνωση του ΣΕΒ

Ακάρ: Θα προστατεύσουμε τα δικαιώματα των αδελφών μας όπως κάναμε το 1974

Μπενζιά: Δεν έκανα τίποτα… απορώ ακόμα γιατί αποβλήθηκα

Συμβολαιογράφοι για τα χθεσινά επεισόδια στο Κολωνάκι: Οι νόμοι ισχύουν, αλλά δεν εφαρμόζονται

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X