Συγκλονίζει η φίλη της 51χρονης που εκτέλεσαν στη Μάνδρα

Η φίλη της 51χρονης Φρειδερίκης Καρζή που βρέθηκε νεκρή τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης έξω από το σπίτι της στη Μάνδρα, συγκλονίζει .

Η άτυχη γυναίκα ήταν πρώην σύζυγος του επιχειρηματία, Χρήστου Γιαλιά ο οποίος υπήρξε και πρόεδρος της ΠΑΕ Τρικάλων και μητέρα δύο παιδιών.

«Γνωριζόμασταν πάρα πολλά χρόνια, μένω ακριβώς δίπλα της. Ήταν πολύ καλή μου φίλη. Ήταν μία εξαιρετική γυναίκα, ήταν κυρία, δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα στη γειτονιά της, ούτε είχαν ακουστεί ποτέ κακές κουβέντες» είπε μιλώντας στο Epsilon η κ. Ευαγγελία, και πρόσθεσε:

«Ακούστηκαν το πρωί πυροβολισμοί αλλά δεν πήγε το μυαλό μας, κανείς δεν έδωσε σημασία γιατί είναι συνηθισμένο… Ήταν αφοσιωμένη στα παιδιά της, δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα. Ήταν τόσο χαρούμενη, είχε το εγγονάκι της, τον Αύγουστο θα είχαμε τον γάμο του παιδιού της. Της έκοψαν το νήμα της ζωής της. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι εδώ στην περιοχή».

«Αντίκρισα μία λίμνη αίματος. Η γυναίκα ήταν ανάσκελα με τα μάτια ανοιχτά και το κινητό στο χέρι. Τα έχασα όταν την είδα. Την γνώριζα, ήταν πολύ καλή κοπέλα. Δεν γνωρίζω εάν είχε προστριβές με κάποιον, ήταν μία εξαίρετη κυρία, μιλούσε σε όλους, ήταν κοινωνικός άνθρωπος. Από ότι ξέρω, οι σχέσεις με τον πρώην σύζυγο της ήταν καλές. H κοπέλα δεν εργαζόταν και νομίζω ότι την βοηθούσε» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ευάγγελος Χριστοφής, κάτοικος της περιοχής.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το τελευταίο διάστημα η γυναίκα συνδέονταν με έναν άνδρα από την Τρίπολη, με τον οποίο όμως χώρισε όταν αντέδρασαν σε αυτό το δεσμό τα παιδιά της.

Έκτοτε λέγεται πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος της έστελνε λουλούδια και απειλητικά σημειώματα, με αποτέλεσμα η 51χρονη να του κάνει ασφαλιστικά μέτρα.

Πηγή: Epsilon

Δείτε ακόμη:

Νέα στοιχεία στο φως για την δολοφονία 51χρονης, πρώην σύζυγος προέδρου του ΑΟΤ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ