Συγκλονίζει η Ρούλα Ρέβη: «73 ημέρες είχα καθίσει κλεισμένη στο νοσοκομείο» (video)

Σε μία εξομολόγηση εκ βαθέων προχώρησε η Ρούλα Ρέβη σήμερα στο Πρω1νό. Η γνωστή φωτογράφος και σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα ήταν κεντρική καλεσμένη της εκπομπής και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην επεισοδιακή της εγκυμοσύνη.

Η Ρούλα Ρέβη έχει  αποκτήσει δίδυμα παιδιά και η ευτυχία της δεν περιγράφεται. Μέσα από το instagram βλέπουμε στιγμές της οικογενειακής της καθημερινότητας και πλέον έχει αφήσει στο παρελθόν τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Αναλυτικά μίλησε στην εκπομπή για εκείνο το διάστημα, συγκλονίζοντας με τις αποκαλύψεις της:

«73 μέρες είχα καθίσει μέσα κλεισμένη στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Ήταν πολύ δύσκολο κι εγώ δεν το πιστεύω τώρα που το λέμε. Μετά τις μέτρησα στο τέλος, γιατί μου φαινόταν ότι ήταν όλη μου η ζωή εκεί. Μπήκα για ένα πολύ μικρό θέμα, μια περίδεση τραχήλου που είναι πολύ σύνηθες στις δίδυμες κυήσεις. Μπήκα προληπτικά μόνη μου από το προηγούμενο βράδυ επειδή έλειπε ο Απόστολος κι εκείνο το βράδυ άρχισε η περιπέτεια. Τυχαία έπαθα αποκόλληση πλακούντα, πολύ μεγάλη! Έτυχε να είμαι στο νοσοκομείο εκείνο το βράδυ, ευτυχώς για καλή μου τύχη. Το έπαθα στον ύπνο μου. Αφού έμεινα εκεί και έκανα όλη τη φροντίδα που έπρεπε, μου είπε να πάω σπίτι 10 μέρες ακίνητη και να γυρίσω μετά για να με δει. Ε, το πρώτο βράδυ που πήγα το ξαναέπαθα στο σπίτι, γύρισα πίσω και δεν έφυγα ποτέ.

Είναι πολύ σοκαριστικό εκεί που είναι όλα καλά, να βλέπεις αίμα, να ξέρεις ότι έχασες ένα κομμάτι του πλακούντα σου. Φοβήθηκα πολύ ότι θα έχανα τα παιδιά. Έπαθα πανικό, μαύρισε όλο μπροστά μου!

Μετά έπαθα κι άλλα. Μεταγγίστηκα, έπαθα λοίμωξη από το χειρουργείο, έπαθα κάτι με το συκώτι μου από τις ορμόνες που εκκρίνει ο οργανισμός, ξυνόμουν κι έτρεχαν αίματα από το σώμα μου. Έπαθα ότι επικίνδυνο μπορεί να πάθει μια έγκυος γυναίκα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, ερχόταν το ένα μετά το άλλο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ