Σύμβουλος Ερντογάν: Μύγα η Ελλάδα που πάει να τα βάλει με ένα γίγαντα

Σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας, προχώρησε ο ανώτατος σύμβουλος του Ταγίπ Ερντογάν, Γιγίτ Μπουλούτ, σχετικά με τα Ίμια. 

Σε συνέντευξή του στο κρατικό κανάλι της Τουρκίας TRT, τόνισε ότι οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να βάλουν την Ελλάδα να επιτεθεί στην Τουρκία, την ώρα που ο τουρκικός στρατός διεξάγει επιχειρήσεις στη Συρία. «Η απάντηση όμως της Τουκίας θα είναι πιο σκληρή», τόνισε ο Μπουλούτ. 

Μάλιστα, ο Μπουλούτ υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα είναι μία μύγα που πάει να τα βάλει με τον γίγαντα Τουρκία», ενώ προειδοποίησε για «τρομερές συνέπειες».

Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές ημέρες, ο Μπουλούτ είχε εκτοξεύσει απειλές εναντίον της χώρας μας λέγοντας ότι η Τουρκία θα σπάσει τα χέρια και τα πόδια σε όποιον Ελληνα πρωθυπουργό, υπουργό και αξιωματούχο πατήσει στα Ίμια.

«Η Αθήνα θα νιώσει την οργή της Τουρκίας, χειρότερη από αυτή στην Αφρίν. Θα σπάσουμε τα χέρια και τα πόδια αξιωματούχων, του πρωθυπουργού ή όποιου υπουργού τολμήσει να ανέβει στα Ίμια στο Αιγαίο», είχε πει ο σύμβουλος του Ερντογάν.

Επιμένει ο Γιλντιρίμ: Μας προκαλέσατε και δώσαμε απάντηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ