Ελλάδα

Συναγερμός στις ελληνικές Αρχές: Εσπευσμένα στον Έβρο οι «Κοκκινομπερέδες» της 71ης

Συναγερμός στις ελληνικές Αρχές: Εσπευσμένα στον Έβρο οι «Κοκκινομπερέδες» της 71ης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εντολές για αυξημένα μέτρα αυτοπροστασίας σε όλους τους άντρες της ΕΛ.ΑΣ. που βρίσκονται στα σύνορα του Έβρου δόθηκαν χθες Δευτέρα (9/3), υπό το φόβο εκδήλωσης οποιουδήποτε σοβαρού επεισοδίου στην ελληνική μεθόριο.

Τα ξημερώματα της Τρίτης σήμανε συναγερμός στις ελληνικές Αρχές στον Έβρο, ύστερα από αναφορά για πυροβολισμούς, που προήλθαν από το τουρκικό έδαφος, σε σημείο όπου βρισκόταν όχημα μικτού περιπόλου Αστυνομίας και Στρατού κοντά στο χωριό Σοφικό Έβρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, καμία σφαίρα δεν πέτυχε το ελληνικό όχημα, ωστόσο, σε αντίθεση με άλλες αναφορές του παρελθόντος, αυτή τη φορά έγινε λόγος για πυρά που δεν είχαν στόχο τον αέρα αλλά το έδαφος.

Οι Κοκκινομπορέδες της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, στα Σύνορα του Έβρου θα πάνε και οι Κοκκινομπορέδες της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «ΠΟΝΤΟΣ»

Άμεση αντίδραση της Ελλάδος στην αναβαθμισμένη κλιμάκωση στον Έβρο.

Όσοι γνωρίζουν τα τεκταινόμενα στο Στράτευμα και την Άμυνα γνωρίζουν ότι οι Κοκκινομπερέδες δεν αστειεύονται και σίγουρα δεν είναι απλοί κληρωτοί Οπλίτες, όπως αναφέρει ο veteranos.gr.

Η Ελλάδα χτίζει αναχώματα στα σύνορα

Οργή και πλήρης αιφνιδιασμός, αποτυπώνεται στα τουρκικά ΜΜΕ από την νέα κίνηση της Ελλάδος για την δημιουργία αναχωμάτων πίσω από την γραμμή των συνόρων.

“Η Ελλάδα, η οποία συνεχίζει να σκάβει αναχώματα με σακιά άμμου που βρίσκονται πίσω από σύνορα, προσπαθεί να αποτρέψει την παραβίαση των συνόρων με στρατιώτες που έχουν παρατεταμένα τα τουφέκια.

Έλληνες στρατιώτες άρχισαν επίσης να ενισχύουν τον φράχτη σε τμήματα του ποταμού Έβρου, όπου υπήρχαν περάσματα”, γράφει ο τουρκικός τύπος στο σύνολο του.

Δείτε ακόμη:

Μετανάστες στον Έβρο: Θέλουμε να πάμε Γερμανία όπου υπάρχουν δωρεάν χρήματα (vid)

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X