Συνδικαλιστικές αυθαιρεσίες και αντιδημοκρατικές νοοτροπίες από… προστάτες του συμφέροντος του ελληνικού λαού…

Εγώ ο eretikos.gr ως ένας από τα 10 εκατομμύρια των Ελλήνων που είναι εργοδότες σας, δεν σας αναγνωρίζω το δικαίωμα να συνδιοικείτε το Μετρό, ούτε να προστατεύετε τα συμφέροντά μου.

Είναι η μόνη ορθή απάντηση που μπορεί αν δώσει κανείς (και οφείλουμε να δώσουμε εμείς οι πολίτες) στους αλαζόνες συνδικαλιστές, φορείς της παλαιοκομματικής και παλαιοσυνδικαλιστικής νοοτροπίας, της εποχής της μεγάλης διαφθοράς, που νομίζουν ότι μπορούν να διοικούν αυτοί τις επιχειρήσεις επειδή είναι δημόσιες και επειδή κατά βάθος έτσι τους συμφέρει προσωπικά.

Η αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο εκδηλώνεται όταν συνδικαλιστές κομπάζοντας λένε: «Διαβεβαιώνουμε τους πολίτες ότι δεν πρόκειται να εμποδίσουμε την πρόσβαση τους στο Μετρό κάτω από την πίεση κανενός τελεσίγραφου λήξεις προθεσμιών ή οποιασδήποτε απειλής κυρώσεων προς επιβάτες ή εργαζόμενους.

Αναγνωρίζουμε ως μόνο ιδιοκτήτη των αστικών συγκοινωνιών και εργοδότη μας τον Ελληνικό λαό που τις πλήρωσε και τις συντηρεί».

Και ειλικρινά αναρωτιέται κάθε νοήμων και δημοκρατικός πολίτης αυτής της χώρας. Με ποιο δικαίωμα αυτοί οι κύριοι αναγορεύουν τους εαυτούς τους σε προστάτες της δημόσιας περιουσίας; Ποιος τους τοποθέτησε σε αυτή τη θέση και ποιος τους παραχώρησε αυτή την εξουσία; Κανένας ασφαλώς. Να την παίρνουν μόνοι τους, είναι η μέγιστη αυθαιρεσία και αντιδημοκρατική συμπεριφορά στο όνομα δήθεν του λαού, στο όνομα του οποίου ιστορικά έχουν διαπραχθεί ακόμα και τα ειδεχθέστερα ανοσιουργήματα.

Κάποιος θα πρέπει να πει σε αυτούς τους κυρίους ότι ο ρόλος τους, ως συνδικαλιστών, είναι να εκπροσωπούν τους εργαζόμενους και να προστατεύουν τα συμφέροντά τους. Τα υπόλοιπα ανήκουν στην αρμοδιότητα των εκλεγμένων από το λαό. Αυτοί δεν έχουν εκλεγεί για το σκοπό αυτό. Τελεία και παύλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ