Συνέχεια στο «σήριαλ» Πένσου-Αποστόλου: Οι δηλώσεις αγάπης και το φιλί on camera (video)

Μοναδικές στιγμές on camera στην πρεμιέρα της ταινίας «Ο Θησαυρός». Στο event παρευρέθηκε πλήθος κόσμου από τον χώρο του θεάματος και όπως ήταν φυσικό μίλησαν στους δημοσιογράφους.

Ανάμεσα σε άλλους και ο Δημήτρης Αποστόλου με τη Μάγδα Πένσου. Η σχέση του ζευγαριού έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης, καθώς κανείς δεν ξέρει εάν ο χωρισμός τους είναι οριστικός.

Ο δημιουργός των μεγάλων επιτυχιών έχει εξηγήσει πως προσπαθεί για την επανασύνδεση, ενώ έχει δηλώσει επανειλημμένα ερωτευμένος με την εν διαστάσει σύζυγό του. Χθες λοιπόν μίλησαν και οι δύο on camera και όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκαν για τη σχέση τους.

Από τη μεριά της η ηθοποιός ανέφερε: «Είναι η πρώτη μας κινηματογραφική συνεργασία, γιατί τηλεοπτικές έχουμε κάνει πολλές. Με τον Δημήτρη δεν θα μπορούσαμε να είμαστε ποτέ δυο ξένοι. Και οι δύο έχουμε την ελπίδα πως θα είμαστε ξανά μαζί. Ο Δημήτρης και τα παιδιά μας είναι ο θησαυρός μου».

Όταν ήρθε η ώρα του Δημήτρη Αποστόλου, εκείνος αποκάλυψε: «Να περάσουμε τις γιορτές που είναι όλα λαμπερά και να γυρίσει η κατήφεια των επόμενων ημερών να δούμε εκεί αν αντέχουμε. Οι προσπάθειες δεν έχουν σταματήσει, εσείς δεν τις βλέπετε».

Η στιγμή όμως που έκλεψε τις εντυπώσεις, ήταν όταν οι δημοσιογράφοι συνέχισαν να του θέτουν ερωτήσεις. Τότε παρενέβη η Μάγδα Πένσου δίνοντάς του ένα φιλί στο στόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ