Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για Προανακριτική: Η απόφαση της ΝΔ είναι κωμική

ΣΥΡΙΖΑ για Προανακριτική: Η απόφαση της ΝΔ είναι κωμική
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Μόνο κωμική στην υποκρισία της, και τραγική στον κυνισμό της, μπορεί να χαρακτηριστεί η απόφαση της ΝΔ, προφανώς με σύμφωνη γνώμη του πρωθυπουργού», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ για τον ορισμό συνεδρίασης της Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης για την υπόθεση του Δ. Παπαγγελόπουλου, για αύριο, 30 Απριλίου.

Η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξηγεί τη θέση του, κατηγορώντας την κυβέρνηση για προσπάθεια διχασμού και αναισθησία μπροστά στο δράμα της χώρας.

«Πρώτον, με τη Βουλή ουσιαστικά κλειστή, αποφασίζεται μια άρον-άρον συνεδρίαση, με σκοπό όχι κάποια μέτρα ανακούφισης και προστασίας εκατομμυρίων ανθρώπων που πλήττονται από την κρίση, αλλά συνέχισης μιας μαύρης κωμωδίας, που διασύρει τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία.

Δεύτερον, η συνεδρίαση αυτή συγκαλείται ενώ η καραντίνα είναι ακόμα σε ισχύ. Χωρίς καμιά αιδώ και καμιά περίσκεψη, η κυβερνητική πλειοψηφία και ο πρωθυπουργός θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή και την υγεία βουλευτών και μαρτύρων, για να εξυπηρετήσουν μικροκομματικές και διχαστικές σκοπιμότητες.

Είναι φανερό, ότι απαράδεκτα και επικίνδυνα μέσα υπηρετούν και στην περίπτωση αυτή έναν άθλιο σκοπό. Και αποκαλύπτουν τι εννοούν η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης όταν μιλούν για συναίνεση και καταδικάζουν τον λαϊκισμό. Αν αυτή τους η απόφαση δεν είναι η επιτομή του λαϊκισμού, του διχασμού, και της αναισθησίας μπροστά στο δράμα της χώρας, τότε οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους».

Δείτε ακόμη:

Ποιες επιχειρήσεις θα λειτουργήσουν ξανά από την Δευτέρα 4 Μαΐου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X