Επιλογές

ΣΥΡΙΖΑ: Όσο και να θέλει η ΝΔ να κρυφτεί η Novartis δεν την αφήνει

ΣΥΡΙΖΑ: Όσο και να θέλει η ΝΔ να κρυφτεί η Novartis δεν την αφήνει
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο χθεσινό ντοκιμαντέρ της δημόσιας ελβετικής τηλεόρασης για την υπόθεση της Novartis, αναφέρεται με σημερινή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι «επιβεβαιώνει το φιάσκο της ΝΔ» και ρωτώντας σκωπτικά εάν «μετά το FBI ο ΣΥΡΙΖΑ ενέπλεξε και τη δημόσια τηλεόραση της Ελβετίας στη “σκευωρία” Novartis»;.

«Οι αποκαλύψεις δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αμφισβήτησης», αναφέρει το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και εξηγεί:

«Είμαστε οι πρώτοι που ξέρουμε τι θα συμβεί στο υπουργείο Υγείας. Τα ίδια άτομα που παίρνουν τις αποφάσεις μας πληροφορούν, πριν τις πάρουν. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να τους επηρεάσουμε εκ των προτέρων» λέει ο κ. Φρουζής σε βίντεο που συμπεριλαμβάνεται στα στοιχεία του FBI, όπως αποκαλύπτει το ελβετικό ντοκιμαντέρ.

«Η Novartis δεν είναι μόνο ο καλύτερος χώρος για να εργαστείς, αλλά και ο καλύτερος συνεργάτης αν είσαι ένας ασθενής, ένας γιατρός ή ένα μέλος της κυβέρνησης» ισχυρίζεται ο Πρόεδρος της Novartis στην Ελλάδα, Arnout Ploos Van Amstel σε άλλο βίντεο που συμπεριλαμβάνεται στα στοιχεία του FBI.

Κλείνοντας αναφέρει: «Δεν ξέρουμε εάν μετά το FBI ο κ. Μητσοτάκης, όπως ο κ. Γεωργιάδης, έχει χάσει “πάσα ιδέα” και για την ελβετική δημόσια τηλεόραση ή εάν θεωρεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να εμπλέξει και αυτούς στη δήθεν σκευωρία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ενώ η μισή υφήλιος ασχολείται με το σκάνδαλο χρηματισμού γιατρών και κυβερνητικών αξιωματούχων για τα υπερκέρδη της Novartis σε βάρος του Δημοσίου και των ασφαλισμένων, η ΝΔ συνεχίζει να μιλά για σκευωρία και να στήνει προανακριτικές παρωδίες».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X