Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ΚΙΝΑΛ επιτίθενται με ιδιαίτερη οξύτητα στην κυβέρνηση για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ΚΙΝΑΛ επιτίθενται με ιδιαίτερη οξύτητα στην κυβέρνηση για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

ΣΥΡΙΖΑ: «Όσο η αποτυχία της κυβέρνησης ξεσκεπάζεται, τόσο οι Μητσοτάκης και Χρυσοχοΐδης θα ξεσπούν πάνω στους πολίτες»

«Σήμερα το απόγευμα η αστυνομία του κ. Χρυσοχοΐδη ξυλοκόπησε απρόκλητα πολίτες στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο που κυκλοφορεί οι αστυνομικοί ασκούν βία πρωτοφανούς αγριότητας προκαλώντας έντονες αποδοκιμασίες έκπληκτων περαστικών», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει ότι «ο αυταρχισμός των αστυνομικών δυνάμεων εντείνει το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών» και τονίζει πως «όσο η αποτυχία της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας και σε όλα τα μέτωπα ξεσκεπάζεται, τόσο οι Μητσοτάκης και Χρυσοχοϊδης θα ξεσπούν επάνω στους πολίτες».

«Οι άνθρωποι πλέον έχουν ξεφύγει επικίνδυνα», σημειώνει.

ΚΙΝΑΛ: Η αστυνομική βία στη χώρα μας παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις

Η αστυνομική βία στη χώρα μας παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις, δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, σχετικά με όσα συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη.

«Οι εικόνες της σημερινής επίθεσης της αστυνομίας κατά των νέων ανθρώπων στην Νέα Σμύρνη σοκάρουν. Δεν έτυχε, είναι επιλογή της Κυβέρνησης και προσωπικά του κ Μητσοτάκη. Όσο ο κόσμος τους γυρίζει την πλάτη, τόσο θα καταφεύγουν στην καταστολή», αναφέρει ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

Σοκαριστικό βίντεο: Αστυνομικοί χτυπούν πολίτη στη Νέα Σμύρνη (vid)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X