Τα διλήμματα του Αλέξη Τσίπρα στον Πάνο Καμμένο για παραμονή στην κυβέρνηση

Ο Αλέξης Τσίπρας  έχει αποφασίσει να πιέσει τον κυβερνητικό του  εταίρο Πάνο Καμμένο,  προκειμένου να μην κάνει πράξη την απόφαση  του να αποχωρήσει από την κυβέρνηση  με το που θα έρθει στην Βουλή η συμφωνία για τα Σκόπια .

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ  έχουν αρχίσει να προτάσσουν τα θέματα διαπλοκής τα οποία όπως είναι γνωστό αποτελούν την Αχίλλειο πτέρνα του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Πιο συγκεκριμένα κορυφαία στελέχη  της κυβέρνησης  εξέφραζαν την απορία  εάν ο πρόεδρο των ΑΝΕΛ  θα επιμείνει στην απόφαση του να φύγει από την κυβέρνηση εάν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο  ( παράλληλα δηλαδή με την συμφωνία των Σκοπίων στην Βουλή ) έρθουν στοιχεία από τις Ηνωμένες Πολιτείες που δένουν με την υπόθεση της Novartis πολιτικούς που σήμερα τα ονόματα τους φιγουράρουν στην δικογραφία ή εάν υπάρξουν αποκαλύψεις για την υπόθεση του Noor1.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι το επόμενο διάστημα δεν θα είναι εύκολο για τον Πάνο Καμμένο αφού ο Αλέξης Τσίπρας έχει σκοπό να του βάλει σοβαρά διλήμματα στον κυβερνητικό του εταίρο. Διλήμματα που θα καθορίσουν την πολιτική ύπαρξη των ΑΝΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ