Αθλητισμός

Τάσος Μητρόπουλος – Νένα Χρονοπούλου: Δέχονται απειλές για την ζωή τους!

Τάσος Μητρόπουλος – Νένα Χρονοπούλου: Δέχονται απειλές για την ζωή τους!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θρίλερ! Κατά μέτωπον επίθεση έχει εξαπολύσει μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού προς μια εμβληματική μορφή της ομάδας. Είναι ο Τάσος Μητρόπουλος, ο “ράμπο” του Ολυμπιακού που έκανε ένα… μοιραίο λάθος.

Βγήκε στον… εχθρό! Τι εννοούμε; Έκανε το “έγκλημα” να δώσει το παρών σε αθλητική εκπομπή του Open! Το οποίο είναι συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη.

Αν αναρωτηθείτε “και τι μ’ αυτό;” τότε συγχαρητήρια, ανήκετε… στους λογικούς.

Ο Τάσος Μητρόπουλος που έγινε ξαφνικά… εχθρός

Διότι υπάρχουν και οι άλλοι. Εκείνοι που έγιναν έξαλλοι που είδαν τον Τάσο Μητρόπουλο στο Open. Κάποιοι ανεγκέφαλοι τον έβρισαν. Κάποιοι… επιστήμονες έφτασαν πλέον στο σημείο να απειλούν και την ζωή του. Αλλά και της συζύγου του, Νένας Χρονοπούλου.

Ο ίδιος και η σύζυγός του δεν φαντάζονταν αυτό που θα ακολουθούσε. Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, η Νένα Χρονοπούλου, τρομοκρατημένη και γνωρίζοντας ότι ένας χρήστης που τους απείλησε είναι υπαρκτό πρόσωπο, κινήθηκε αστραπιαία καταθέτοντας μήνυση εναντίον του το βράδυ της Τετάρτης.

Οι σκοτεινές και τρομοκρατικές προειδοποιήσεις με αποδέκτες τον αθλητή και την ηθοποιό ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής και δεν είχαν τέλος ως τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν η οικογένεια έζησε ώρες αγωνίας και τρόπου.

Εκείνες τις στιγμές των διαδικτυακών επιθέσεων, η γνωστή ηθοποιός και ο πρώην ποδοσφαιριστής δεν σκέφτηκαν στιγμή τον εαυτό τους παρά μόνο το παιδί τους, τον 14χρονο σήμερα Χρήστο.

Ελλάδα 2019 κύριοι και κυρίες…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X