Τατσόπουλος: Γιατί είπα την Μποφίλιου χαζοβιόλα

Για τον λόγο που χαρακτήρισε «χαζοβιόλα» τη Νατάσσα Μποφίλιου, έγραψε σε αναρτησή του στο Facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος, σχολιάζοντας τη συνέντευξη που έδωσε η τραγουδίστρια.

«Η άλλη λέει ότι θα πάρει τα όπλα, θα ανέβει στο Βουνό μαζί με τον Ηγέτη για να πολεμήσει τη δικτατορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πιστή στα νάματα του Τροτσκισμού-Σταλινισμού (νέο Δόγμα αυτό, μποφίλιο, ακαταλογράφητο ακόμη), την αποκαλείς «χαζοβιόλα» -για να την προστατέψεις περισσότερο από βαρύτερες υποψίες- και το «Έθνος» κυκλοφορεί σήμερα με πρωτοσέλιδο για τον «νεοφιλελεύθερο κανιβαλισμό» εναντίον της. Αναρωτιέμαι. Άνοιξαν οι πύλες του εθνικού ψυχιατρείου ή μήπως δεν έκλεισαν ποτέ;»

Φωτογραφία του Petros Tatsopoulos.

«Διάβασα προ ολίγου και την απάντηση της Μποφίλιου στα σχόλιά μας. Ψάχνω να βρω κι εγώ μια έκθεσή μου για να της ανταπαντήσω, από την τρίτη δημοτικού, γύρω από τα αγαθά της αποταμίευσης, αλλά γαμώτη δεν την βρίσκω. Δεν ξέρω, βρε παιδιά. Σε καλό να μας βγει αυτός ο πολιτικός παλιμπαιδισμός, ο Τρότσκι αγκαλιά με τον Στάλιν, το αντάρτικο στο Βουνό με τον Ηγέτη, η δικτατορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και, μόλις σφίγγουν οι κώλοι, να πετάμε και μια Ευρώπη των Εθνών για ξεκάρφωμα, έρωτα, επανάσταση και «στάσου, μύγδαλα».

Ειλικρινά, εύχομαι εκ βαθέων, σε καλό να μας βγει. Μονάχα μην αποφασίσει ποτέ κανείς να ασχοληθεί σοβαρά μαζί μας. Με τέτοιο μαζικό κρετινισμό. Μια χαψιά θα μας κάνει. Βενσερέμος και Κάτω τα Φαρμάκια. Καληνύχτα.»

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος είχε γράψει στο Facebook αρχικά: «Νατάσα, γλυκιά μου. Δεν είσαι τροτσκίστρια. Μια χαζοβιόλα είσαι. Οι άνθρωποι που ανέβαιναν στο βουνό ρίσκαραν τη ζωή τους. Εσύ δεν ρισκάρεις τίποτε. Μην σε κρατάμε όμως. Εάν νιώθεις τόσο άσχημα στη δικτατορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου κάπου αλλού. Τα σύνορα είναι ανοιχτά ακόμη. Έως τότε δεν χρειάζεται σώνει και καλά να ανέβεις στο βουνό. Μπορείς να κάνεις και άλλες αντιδικτατορικές ενέργειες. Να σταματήσεις τις συναυλίες σου, ας πούμε. Τέτοιο χτύπημα δύσκολα η δικτατορία θα το αντέξει».

Ενώ μιλώντας σήμερα το πρωί και στον ΣΚΑΪ, ο κ.Τατσόπουλος συμπλήρωσε πως: «Εγώ χρησιμοποίησα τον όρο «χαζοβιόλα» για να την προστατέψω. Όταν βλέπεις μια πυρκαγιά σε εξέλιξη, το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι να φτιάξεις μία αντιπυρική ζώνη. Όταν λοιπόν καθορίζεις από την αρχή έναν άνθρωπο «χαζοβιόλη», είναι σαν να λες «παιδιά, τα επόμενα τα οποία θα σχολιαστούν είναι σαχλαμάρες, μην τα πάρετε στα σοβαρά. Του δίνεις το σήμα ότι, αυτά που θα ειπωθούν έχουν ειπωθεί με ελαφρότητα, με αβάσταχτη ελαφρότητα, ορισμένα από αυτά με εγκληματικά αβάσταχτη ελαφρότητα, αλλά με ελαφρότητα.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ