Media

Τέλος ο Τράγκας από το ραδιόφωνο του Μαρινάκη

Τέλος ο Τράγκας από το ραδιόφωνο του Μαρινάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Τράγκας μάλλον τελειώνει τη συνεργασία με το ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά FM του Βαγγέλη Μαρινάκη. Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος του χρόνου και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ως τώρα, δεν θα ανανεωθεί.

Αυτό σημαίνει πως δεν θα χρησιμοποιηθεί ο Γιώργος Τράγκας  ούτε στο κανάλι του μεγαλοεφοπλιστή. Υπενθυμίζεται ότι το αρχικό σχέδιο προέβλεπε να βγαίνει στον αέρα του καναλιού από το στούντιο του ραδιοφώνου, κατά τα πρότυπα του Δήμου Βερύκιου στον Alpha τις προηγούμενες χρονιές. Ο ίδιος ο Τράγκας υπαινίχθηκε πάρα πολλά στη χθεσινή του εκπομπή.

Ο Γιώργος Τράγκας επί τρία χρόνια στα Παραπολιτικά 90,1 είχε την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του. Το σίγουρο είναι ότι με τη λήξη του συμβολαίου του και με το δεδομένο ότι δεν θα ανανεωθεί, θα αναζητήσει αλλού ραδιοφωνική στέγη.

Θυμίζουμε ότι πριν κατέβει στον Πειραιά, βρισκόταν επί επτά ολόκληρα χρόνια στον Real Fm του Νίκου Χατζηνικολάου και παλαιότερα στον Σκάι, οπότε θα μπορούσε εάν το επιτρέπουν οι συνθήκες και οι απαιτήσεις του να επιστρέψει σε κάποιο από τα παλιά του ραδιοφωνικά λημέρια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X