Η τεράστια γκάφα (;) του Αδωνι

Τύφλα να έχει ο Γκαίμπελες μπροστά στον Αδωνι. Αφού πρώτα έριξε λάσπη εναντίον του  αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου και της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά,  μετά βγήκε και έκανε  τον δίκαιο Αριστείδη χωρίς να ζητήσει ούτε καν συγνώμη.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ με αφορμή τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento για τις σχέσεις του Λευτέρη  Αυγενάκη με ποινικούς παρουσίασε μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες δήθεν εμφανιζόταν ο ένας εκ των ποινικών  να συνομιλεί με τους δυο υπουργούς.

Μόνο που δεν επρόκειτο για πρόσωπο εμπλεκόμενο σε ποινικές υποθέσεις αλλά για τον Αντώνη ΠΙτταρά επιχειρηματία και επικεφαλής του GreeceEconomics Forum.

Έτσι λίγο αργότερα ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέβασε ένα τουίτ στο οποίο έγραψε «Για να ήμαστε δίκαιοι δεν ήταν ο Μπαμπούτσης ,αλλά ο Πιτταράς. Οι φωτό όλες είναι από την ίδια εκδήλωση. Και του Αυγενάκη και των υπουργών.»

Σύμφωνα με τον Αδωνι αυτή είναι η δικαιοσύνη και η πολιτική ορθότητα.

Για την ιστορία να πούμε ότι ο Γιώργος Κατρούγκαλος ο οποίος ταξίδευε για την Μόσχα έμαθε με καθυστέρηση κάποιων ωρών τα νέα και μέσω τουίτ απάντησε. «Ο @Adonis Georgiadi συκοφαντεί και μετά ψευτοανακαλεί. Χωρίς ούτε μια συγνώμη ,ούτε καν για τα μάτια του κόσμου. Χυδαιότητα και γκαιμπελισμός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ