Τεράστια γκάφα του Alpha στη σειρά «Τατουάζ»

Είναι απίστευτη η γκάφα που έκαναν στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha κατά την προβολή επεισοδίου  της σειράς «Τατουάζ».

Στις 18 Οκτωβρίου και κατά τη προβολή του 29ου επεισοδίου έδειξαν τις φωτογραφίες προφυλακισμένων για την υπόθεση της σπείρας των Ρομά, που είχαν ρημάξει περί τα 2.000 σπίτια σε ολόκληρη την Ελλάδα και την αποδοχή των κλοπιμαίων.

Εδειξαν τον Αλέξανδρο Αγγλούπα μαζί με άλλα τρία μέλη της σπείρας, τους Δημήτρη Σεφεντίνογλου, Σταύρο Πάντζο και Γιώργο Σαράφη, γνωστούς από τη δικογραφία με τα ψευδώνυμα «Σέφκης», «Χηλάς» και «Νενές», αντίστοιχα.

Πιο συγκεκριμένα οι τέσσερις προφυλακισμένοι… πρωταγωνίστησαν από το 20.47 λεπτό μέχρι το 21.27 του επεισοδίου του «Τατουάζ».

Στην επίμαχη σκηνή μια γυναίκα βρίσκεται σε αστυνομικό τμήμα και καλείται να αναγνωρίσει ορισμένους ύποπτους.

«Θα σου δείξω μερικές φωτογραφίες σεσημασμένων μπας και αναγνωρίσεις κάποιον», αναφέρει ο αστυνομικός και εμφανίζονται μπροστά στην οθόνη οι φωτογραφίες των ανθρώπων του φερόμενου κυκλώματος. Πρώτος εμφανίζεται ο Αλέξανδρος Αγγλούπας!

Πηγή από το περιβάλλον του επιχειρηματία ανέφερε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ότι η σκηνή έγινε αντιληπτή από φιλικό του πρόσωπο, που ενημέρωσε αμέσως τον ίδιο σχετικά με την υπόθεση.

«Ηταν σοκαριστικό. Υπάρχουν κατηγορίες για μια υπόθεση, δεν υπάρχει καταδίκη και παρουσιάστηκε σαν σεσημασμένος», επισημαίνει.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ενημέρωση και των υπόλοιπων «πρωταγωνιστών»  στη σκηνή οι οποίοι έχουν ήδη απευθυνθεί στους δικηγόρους τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αποσταλούν εξώδικα στον Alpha, χωρίς να αποκλείεται  να ακολουθήσουν και αγωγές για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Ενα επιπλέον επιβαρυντικό στοιχείο είναι πως κατά την ημέρα προβολής του επεισοδίου απαγορευόταν η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των κατηγορουμένων κι΄ αυτό γιατί   με την άδεια του εισαγγελέα είχαν δοθεί στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες στις 26 Ιανουαρίου ε των 38 φερόμενων ως μελών της σπείρας.

Ομως, η δημοσιοποίηση είχε ισχύ έως τις 25 Μαρτίου 2017, που σημαίνει ότι από αυτή την ημερομηνία και μετά απογορευόταν η δημοσίευση φωτογραφιών.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ