Θα μας τρελάνουν πολιτικοί και δημοσιογράφοι…

Ωρες – ώρες σε τρελαίνουν οι συνάδελφοί μου. Ανακαλύπτουν θέματα, τα προφανή τα παρουσιάζουν σαν καινούρια, τον κιτρινισμό και τη στρέβλωση την έχουν αναγορεύσει σε επιστήμη, ενώ και τα fake news άρχισαν να έχουν το μερίδιό τους στο κυνήγι του κλικ και του εντυπωσιασμού.

Το τελευταίο κατόρθωμα το διέπραξαν σήμερα. Ανακάλυψαν ότι κινδυνεύουν και τα σπίτια των εγγυητών από τους πλειστηριασμούς, λες και ήταν άγνωστο, λες και δεν ήταν πάγια πρακτική, λες και δεν έχει τονιστεί σε τηλεοπτικά πάνελ.

Ο eretikos.gr τον τελευταίο μήνα άκουσε τουλάχιστον τρεις φορές την έγκριτο νομικό και δικηγόρο Αριάδνη Νούκα, να το τονίζει, να το παρουσιάζει και να επισημαίνει τους κινδύνους.

Ε, τώρα το ανακάλυψαν κάποιες εφημερίδες, μαζί τους ορισμένοι ιστότοποι και σε λίγο αναμένεται να ακολουθήσουν και οι πολιτικοί. Η μεν αντιπολίτευση να επιτίθεται, η δε κυβέρνηση να αμύνεται, αλλά οι αθεόφοβοι να μην κάθονται στο ίδιο τραπέζι να βρουν λύση για να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί όσων αδυνατούν να πληρώσουν και επομένως και των εγγυητών τους.

Αλλά, είπαμε οι Ελληνες πολιτικοί για την καρέκλα ενδιαφέρονται και όχι δυστυχώς για τον πολίτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ