Media

The Bachelor: Νομικά προβλήματα για την παραγωγή

The Bachelor: Νομικά προβλήματα για την παραγωγή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για να μη γελιόμαστε! Το reality «The Bachelor» δεν έχει πείσει και κανέναν πως υπάρχουν κορίτσια τα οποία θα μπορούσαν να δεχτούν ότι ένας άνδρας φιλάει τη μια μετά την άλλη! Υπάρχει απώτερος σκοπός και δεν είναι άλλος από την αναγνωρισιμότητα και τα χρήματα!

Σε πρόσφατο επεισόδιο, είδαμε τον Παναγιώτη Βασιλάκο και τα κορίτσια του να παίρνουν άλογα και αν κάνουν ιππασία! Όλα κυλούσαν κανονικά, μέχρι που έγινε ένα «ατύχημα» και ο εργένη και μια κοπέλα έπεσαν από ατ άλογα! Τουλάχιστον έτσι ισχυρίστηκαν αλλά στην κάμερα δεν είδαμε κάτι!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο Παναγιώτης και η Ραφαέλα τραυματίζονται κατά τη διάρκεια του ομαδικού ραντεβού, αφού τα άλογά τους άρχισαν να “πειράζουν” το ένα το άλλο 😱 #AlphaTV

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Bachelor GR (@thebachelorgr) στις

H εταιρεία η οποία διέθεσε τα άλογα και τον χώρο για να γίνει το ραντεβού, φαίνεται να είναι έτοιμη να κινηθεί νομικά κατά της παραγωγής του «The Bachelor» καθώς θεωρεί πως όσα είδαμε ήταν σκηνοθετημένα και πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα!

Συγκεκριμένα η εταιρεία αναφέρει:

«Με αφορμή επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς τύπου reality γνωστού τηλεοπτικού σταθμού, έχουμε την ανάγκη να ενημερώσουμε τους φίλους και πελάτες μας, ότι η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με τα όσα σκηνοθετήθηκαν και παρουσιάστηκαν από την εν λόγω εκπομπή.

Δυστυχώς στο βωμό της τηλεθέασης, επιτήδειοι του χώρου δημιούργησαν φανταστικά περιστατικά, παρουσιάζοντάς τα ως αληθινά, πλήττοντας τόσο την επιχείρησή μας ως προς την φήμη της, την Εμμανουέλα Κορρέ ως άνθρωπο και επαγγελματία αλλά και τον ευρύτερο χώρο της ιππασίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για όλα τα μηνύματα που έχουμε λάβει ήδη και τις διάφορες κοινοποιήσεις ανθρώπων του χώρου για τη συμπαράσταση τους και να ενημερώσουμε ότι έχουμε ήδη κινηθεί νομικά ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια.

 

Δείτε την ανάρτηση της εταιρείας:

❗️Με αφορμή επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς τυπου reality γνωστού τηλεοπτικού σταθμού, έχουμε την ανάγκη να…

Δημοσιεύτηκε από Equitrek-Attica στις Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

 

Δείτε ακόμη: Βέρτης και Θεοδωρίδου στο… υπουργείο Οικονομικών

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X