Media

The Bachelor: Ο Σατσίδης υπερασπίζεται το reality

The Bachelor: Ο Σατσίδης υπερασπίζεται το reality
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Σατσίδης είναι ο παρουσιαστής του reality «The Bachelor» στον ALPHA και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα δείχνει την απαξίωση του στο γυναικείο φύλο και πως όλα πρόκειται για ένα σενάριο!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Bachelor GR (@thebachelorgr)

O παρουσιαστής του reality μιλώντας στην εκπομπή «Happy DAY» θέλησε να μας δείξει πως τις τελευταίες μέρες είναι ο υπερασπιστής του reality μιας και υπάρχουν εκπομπές οι οποίες κατακερευνώνουν τον έρωτα του εργένη! Και κάπου εδώ γελάμε!

Συγκεκριμένα είπε ο παρουσιαστής του «The Bachelor»:

«Είναι ένας πραγματικός Δον Ζουάν ο Παναγιώτης. Και αυτό που είπε ότι οι κοπέλες είναι ψυχές, πραγματικά το εννοεί και τις αντιμετώπισε ως ψυχές. Αντίθετα με κάτι άλλα πρωινά μαγκαζίνο που δεν τις αντιμετωπίζουν ως ανθρώπους και ως ψυχές. Είμαι σε εβδομάδα υπεράσπισης του Bachelor».

Έλα όμως που δεν κατάφερε να μας πείσει ο παρουσιαστής αφού αυτό που συμβαίνει στο «The Bachelor» είναι αστείο! Δε γίνεται ένας άνδρας να δηλώνει πως έχει συναισθήματα για πολλές κοπέλες και συνεχώς να βγαίνει ραντεβουδάκια και να συλλέγει φιλιά από όλες! Κάπου υπάρχει θέμα! Και ειδικά όταν ο συγκεκριμένος τύπος λέει πως θέλει να βρει τη σύντροφο της ζωής του ανάμεσα σε γυναίκες που είναι στα 20 τους!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/UyIkBIIUnTE

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Μαλέσκου: Το τσιφτετέλι στην εκπομπή της

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X