Media

«The Offer»: Ο ηθοποιός που θα κάνει τον Αλ Πατσίνο στη μίνι σειρά για τα backstage της θρυλικής ταινίας «Ο νονός»

«The Offer»: Ο ηθοποιός που θα κάνει τον Αλ Πατσίνο στη μίνι σειρά για τα backstage της θρυλικής ταινίας «Ο νονός»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο 21χρονος  Άντονι Ιππολίτο,  θα είναι ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Αλ Πατσίνο στην επερχόμενη μινι σειρά «The Offer»  παραγωγής της Paramount εμπνευσμένη από όσα συνέβησαν πίσω από τις κάμερες της θρυλικής, πολυβραβευμένης, ταινίας «Ο νόνος» του 1972.

Για τους συνδρομητές του Netflix ο νεαρός ηθοποιός δεν είναι και τόσο άγνωστός, καθώς έχει συμμετάσχει στη νεανική δραματική σειρά «Grand Army». Επίσης έχει παίξει στις ταινίες «Pixels», «The English Teacher», «You Have the Right to Remain Violent» και «Bella».

Τί γινόταν στα παρασκήνια της ταινίας

Η νέα σειρά «The Offer» ασχολείται με τα γυρίσματα της εμβληματικής ταινίας «Ο Νονός», του Φράνσις Φορντ Κόπολα. Στην ουσία  θα μάθουμε την ιστορία από τα παρασκήνια και από την πλευρά του παραγωγού Αλ Ράντι. Ο Ράντι μέχρι τώρα είχε «σφραγισμένα» τα χείλη του σε ότι αφορούσε στον θρυλικό «Godfather», όπως τον βίωσε από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του έως την έξοδο του στους κινηματογράφους.

Πριν από λίγες ημέρες, έγινε γνωστός και ο ηθοποιός που πρόκειται να υποδυθεί τον σπουδαίο Μάρλον Μπράντο και ο οποίος έπαιξε φυσικά τον ρόλο του Βίτο Κορλεόνε.

Πρόκειται για τον Τζάστιν Τσέιμπερς, τον γνωστό μας Δρ. Άλεξ Καρέβ του «Grey’s Anatomy». O ηθοποιός αποχώρησε από τη πολυβραβευμένη δραματική σειρά το 2019. Αξίζει να σημειώσουμε ότι συμμετείχε επί 15 συναπτά έτη και έπαιξε σε 350 επεισόδια συνολικά.

Παράλληλα, στη σειρά θα συμμετέχουν οι: Μάιλς Τέλερ (θα υποδυθεί τον παραγωγό Αλ Ράντι) και Νταν Φόγκλερ ο οποίος θα ενσαρκώσει τον σκηνοθέτη της ταινίας Φράνσις Φορντ Κόπολα. Δημιουργοί του The Offer είναι οι Νίκι Τοσκάνο και Μάικλ Τόλκιν. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία της πρεμιέρας.

Η ταινία του Κόπολα βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Μάριο Πούζο. Θεωρείται μιας από τις καλύτερες ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου. Ο Νονός έχει κερδίσει πάνω από 20 βραβεία, μεταξύ των ο οποίων τρία Όσκαρ (Kαλύτερης Ταινίας, Σεναρίου, Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του Μάρλον Μπράντο), πέντε Χρυσές Σφαίρες και ένα βραβείο Grammy.

Θρυλική ατάκα

Από την ταινία επίσης ιστορική έχει μείνει η φράση που είχε πει ο Δον Κορλεόνε «I’m going to make him an offer he can’t refuse» (Θα του κάνω μια προσφορά την οποία δε μπορεί να αρνηθεί), η οποία και ψηφίστηκε ως η δεύτερη πιο αξιομνημόνευτη φράση στην ιστορία του κινηματογράφου. Μετά την επιτυχία της πρώτης ταινίας ακολούθησαν άλλα δύο φιλμ. Ο Νονός ΙΙ το 1974 και ο Νονός ΙΙΙ το 1990.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X