Θέμα

Δημοσκόπηση Marc: Κλείνει η ψαλίδα ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά…

Στη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών  η Marc κάνει μία θυσία και δείχνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να υποχωρεί από το 50,1% στο 47,8% (αλήθεια πως τα καταφέρατε κύριε Γεράκη;). Μη φανταστείτε, όμως πως θα άφηνε τον Αλέξη Τσίπρα να τον πλησιάσει πολύ.

Θα τον θυμάστε τον Φαναρά και τη δημοσκόπηση της περασμένης εβδομάδας που έδινε στη ΝΔ 10 μονάδες μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ε, λοιπόν ο Θωμάς Γεράκης της Marc βάλθηκε να τον ξεπεράσει. Οχι δεν δίνει 10 μονάδες μπροστά τη ΝΔ, αλλά μόνο…οκτώ. Αν έκανε κι΄ αυτός εκτίμηση ψήφου μπορεί να έδινε και μεγαλύτερο ποσοστό.

Εκεί που πραγματικά διέπρεψε ο επικεφαλής της Marc και η εταιρεία του είναι στη σύγκριση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλέξη Τσίπρα. Είναι η μοναδική δημοσκόπηση που εμφανίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να υπερέχει σε όλες της συγκρίσεις. Ελεος κύριε Γεράκη. Μόνο Νεοδημοκράτες είχε το δείγμα σας.

Κατά τα λοιπά στην πρόθεση ψήφου η ψαλίδα κλείνει κατά 0,7% αφού η ΝΔ υποχωρεί 0,4% από 32,4% σε 32%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανεβαίνει από το 23,7% στο 24% .

Στη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών  η Marc κάνει μία θυσία και δείχνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να υποχωρεί από το 50,1% στο 47,8% (αλήθεια πως τα καταφέρατε κύριε Γεράκη;). Μη φανταστείτε, όμως πως θα άφηνε τον Αλέξη Τσίπρα να τον πλησιάσει πολύ. Οχι. Υποχωρεί κι΄ αυτός από το 35,5% στην προηγούμενη έρευνα στο 33,7% και βρίσκεται πίσω από τον Νίκο Ανδρουλάκη που χάνει μόνο 0,7% και από το 35% βρίσκεται στο 34,3%.

Καλή ανάγνωση των γραφημάτων και μην παρασύρεστε από αυτά που θα δείτε.

 

 

Ολες οι Ειδήσεις