Θεοδωράκη κατά Μάρκου: «Τα ψηλοτάκουνά σας δεν φθάνουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης»

Ένταση στη Βουλή ανάμεσα στον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη και τη βουλευτή της ΝΔ (πρώην βουλευτής Ποταμιού), Κατερίνα Μάρκου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρώτου για το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της τέταρτης αξιολόγησης.

Την ώρα που ο κ. Θεοδωράκης μιλούσε για τη Θεσσαλονίκη και το πώς, εφόσον λυθεί το Σκοπιανό, μπορεί να αναδειχθεί σε οικονομική πρωτεύουσα των Βαλκανίων, «θα πρέπει να δώσουμε το χέρι μας στους γειτονές μας να γίνουν μέλη της ΕΕ και να καταστήσουμε τη Θεσσαλονίκη επιχειρηματική πρωτεύουσα στα Βαλκάνια» ενώ  η κ. Μάρκου από τα «ορεινά» βουλευτικά έδρανα του φώναξε:

«Ουστ, αυτά να πας να τα πεις στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης».

«Κυκλοφορώ πιο συχνά, αφού τολμάτε και μιλάτε. Αλλά η ευθύνη δεν είναι δική σας, είναι αυτών που σας πήρανε. Αφού τολμάτε και μιλάτε, σας πληροφορώ ότι εγώ κυκλοφορώ, όχι στα σαλόνια της Θεσσαλονίκης, αλλά στους δρόμους της Θεσσαλονίκης», απάντησε σε έντονο ύφος ο κ. Θεοδωράκης και πρόσθεσε:

«Τα ψηλοτάκουνα σας δεν φτάνουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, είναι γνωστό», αντέταξε ο πρόεδρος του Ποταμιού, προκαλώντας αντιδράσεις για σεξιστικό σχόλιο.

Δείτε ακόμη:

Η Κατερίνα Μάρκου από κόμμα σε… κόμμα – Oλοταχώς προς τη ΝΔ

Απίστευτο: Η Κατερίνα Μάρκου η εισηγήτρια του «όχι» για την αναδοχή, ψήφισε «ναι» -Τι λέει η ΝΔ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ