Θες κι εσύ να «ακουστείς»; Χώσ’τα στη Νατάσσα Μποφίλιου

Στης Νατάσας την ποδιά σφάζονται παλικάρια...

Εν είδει μικρής αγγελίας θα μπορούσε κανείς να πάρει όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες. Η Νατάσσα Μποφίλιου μίλησε, δεν μάσησε τα λόγια της και δήλωσε ξεκάθαρα τα πολιτικά της πιστεύω σε μία προσωπική συνέντευξη.

Βεβαίως και όσοι έχουν διαφορετική άποψη ή έχουν κάτι να της επιρρίψουν οφείλουν να το κάνουν. Είναι εξάλλου αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να ασκεί κριτική όταν έχουμε να κάνουμε με δημόσιες τοποθετήσεις.

Ωστόσο προκαλεί απορία και έντονη εντύπωση τόσο τα πρόσωπα όσο και τα λόγια τους για όσα ανέφερε η γνωστή αοιδός, με πρώτο και καλύτερο τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Ο τέως δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, γνωστός για τα δεξιά του αισθήματα, αποφάσισε να ασκήσει όχι απλά κριτική αλλά να χαρακτηρίσει την τραγουδίστρια.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος επιτίθεται στη Νατάσσα Μποφίλιου: «Αριστερή κουλτουροβολεψιματίας-Να διοριστεί άμεσα!»

«Γγνήσια επίγονος των αριστεροκουλτουροβάρδων της μεταπολίτευσης, των κλαψιάρηδων της ευμάρειας, των επιδοτούμενων κραουνάκηδων. Να διοριστεί άμεσα!», έγραψε στο Twitter του χάριν αστειότητας (;)  ενώ δεν παρέλειψε να συμφωνήσει μαζί της σε ότι αφορά την γνώμη της για την Χρυσή Αυγή.

Ο δημοσιογράφος αποφάσισε να γενικεύσει και να βάλει τη Νατάσσα Μποφίλιου στον τομέα φιλοκυβερνητικών και «βολεμένων» από την υπάρχουσα κυβέρνηση. Όμως οι γενικεύσεις δεν είθισται να μη βοηθούν την αντικειμενική κρίση.

Γιατί τόση αντίδραση στα πιστεύω μίας τραγουδίστριας που ποτέ στο παρελθόν δεν έχει προκαλέσει με τη στάση της ή όσα έχει πει; Δεν είναι τυχαίο πως το όνομα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και της τραγουδίστριας δεν έχουν σταματήσει να βρίσκονται στα “now trending” του Twitter και μετά από αρκετό διάστημα αφάνειας του, ξανασυζητιέται. Οι εκλογές δεν είναι και τόσο μακριά, σωστά;

Well played!

Και πάμε στην υπόθεση Τατσόπουλου. Όχι δεν πρόκειται για το σουξέ του με τις Αθηναίες και τις επιδόσεις του. Ο τέως βουλευτής, ο οποίος έχει και αυτός χαθεί από το προσκήνιο (οποία έκπληξις) προχώρησε από τη μεριά του σε μία ευθεία επίθεση προς τη Νατάσσα.

«Νατάσα, γλυκιά μου. Δεν είσαι τροτσκίστρια. Μια χαζοβιόλα είσαι», αναφέρει μεταξύ άλλων. Προφανώς και η ενόχληση του συγγραφέα έγκειται στην έκφραση «δικτατορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης» που είπε η τραγουδίστρια στη συνέντευξή της στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Πώς όμως αποφάσισε να ανταπαντήσει; Με χαρακτηρισμούς για την ίδια και την ικανότητά της ως τραγουδίστρια, καθώς σημειώνει: «Μπορείς να κάνεις και άλλες αντιδικτατορικές ενέργειες. Να σταματήσεις τις συναυλίες σου, ας πούμε».

Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ