Τί έκαναν οι δήμαρχοι Μάνδρας τόσα χρόνια;

Αφιερωμένη σε όσους ευθύνονται για τη Μάνδρα και τις εκατοντάδες... Μάνδρες

Οταν έχει ένα Δήμο στα χέρια σου για 15 χρόνια μπορείς να πεις ότι δεν έχεις ευθύνη όταν θα επέλθει καταστροφή; Οταν εκλεγείς δύο φορές δήμαρχος μπορείς να υποστηρίξεις ότι εσύ δεν ευθύνεσαι σε τίποτα και όλες τις ευθύνες τις έχουν άλλοι;

Α, δε στην Ελλάδα όλα τα μπορείς. Βλέπετε στα χέρια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ βρίσκεται για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια ο δήμος Μάνδρας –Ειδυλλίας καθώς οι εκλεγμένοι άρχοντες προέρχονται από αυτούς του δυο πολιτικούς  χώρους.

Η νυν δήμαρχος Ιωάννα Κριεκούκη η οποία σήμερα ξεσπαθώνει με την βοήθεια κάποιων μέσων ενημέρωσης   εναντίων της περιφέρειας και της κυβέρνησης,  είχε εκλεγεί το 2006 με το ΠΑΣΟΚ.

Στις εκλογές του 2011 δήμαρχος εκλέχθηκε  ο Γιώργος Δρίκος, πατέρας του Αρμόδιου Δρίκου, γνωστού στελέχους της ΝΔ, ο οποίος  είναι και κουμπάρος  του Βασίλη Κικίλια .

Το 2014  και επανεξελέγη η Ιωάννα Κριεκούκη.

Φυσικά κανείς από αυτούς δεν ευθύνεται για τα μπαζωμένα ρέματα ούτε έχει ευθύνες για την όλη κατάσταση.  Η δε δήμαρχος κυρία Κριεκούκη το μόνο που κάνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα, είναι να βρίσκεται στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις  σε μια προσπάθεια να διώξει κάθε ευθύνη από πάνω της.

 Άλλωστε όπως φαίνεται το ποίημα το ξέρει καλά. «Για όλα φταίει η  κυβέρνηση»…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ