Αθλητισμός

Το… αστέρι του τένις σε ερωτικό video με τη νέα του σύντροφο!

Το… αστέρι του τένις σε ερωτικό video με τη νέα του σύντροφο!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Αυστραλός αστέρας του τένις έκανε εμφάνιση σε ιστοσελίδα «ροζ» περιεχομένου! Ο Μπερνάρντ Τόμιτς έκανε το «πέρασμα» του από τη συνδρομητική ιστοσελίδα για… ενήλικες «OnlyFans», στο πλάι της νέας του συντρόφου, Βανέσα Σιέρα.

Ο άλλοτε νούμερο Νο17 στην παγκόσμια κατάταξη Αυστραλός τενίστας -που βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης, παρουσιάζοντας συμπτώματα κορονοϊού- έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με την εμφάνιση του στον συγκεκριμένο ιστότοπο.

Η Βανέσα Σιέρα, δημοφιλής μέσα από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, Love Island, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια «πικάντικη» φωτογραφία, στην οποία ο τενίστας ποζάρει ξαπλωμένος στα πόδια της δαγκώνοντάς τα οπίσθιά της, ενώ σε μια άλλη εμφανίζεται να της… θωπεύει το μπούστο.

https://www.instagram.com/p/CHmfy0dBkqK/?utm_source=ig_embed

Μάλιστα, η Σιέρα έγραψε: «Ωχ, έπεισα τον Τόμιτς να κάνει κάτι κακό. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μου για να δείτε το βίντεο, συγγνώμη, μαμά». Χωρίς να γνωρίζουμε το ακριβές περιεχόμενο του, το συγκεκριμένο βίντεο έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο OnlyFans, με χιλιάδες χρήστες να έχουν σπεύσει να το παρακολουθήσουν, πληρώνοντας φυσικά το σχετικό χρηματικό αντίτιμο. Ας… γνωρίσουμε την Βανέσα Σιέρα, μέσα από κάποιες φωτογραφίες που υπάρχουν στο προφίλ της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CFByxiyBRPD/?utm_source=ig_embed

View this post on Instagram

A post shared by Vanessa Sierra (@vanessa5ierra)

https://www.instagram.com/p/CEWHHCohIWJ/?utm_source=ig_embed

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X