Το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας είναι το πολιτικό σύστημα

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας είναι η νεανική φτώχεια, λέει ο Σταύρος Θεοδωράκης. Αυτό υποστηρίζει ο αρχηγός του «Ποταμιού», ενώ κάποιος άλλος πολιτικός θα υποστηρίξει πως το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας είναι η υπερφορολόγηση, ένας τρίτος ότι είναI η περικοπή των συντάξεων και ένας τέταρτος το δημόσιο χρέος.

Πολύ σωστές όλες οι διαπιστώσεις, που κάνει ο Σταύρος Θεοδωράκης και οι υπόλοιποι πολιτικοί. Με μία μικρή διαφωνία. Το πιο μεγάλο πρόβλημα, σύμφωνα με τον eretikos.gr, είναι οι ίδιοι οι πολιτικοί.

Γιατί τη μεγαλύτερη ευθύνη, που η χώρα έχει βρεθεί στο γκρεμό την έχουν οι πολιτικοί. Οι ίδιοι ευθύνονται για τα μνημόνια, γιατί ενώ υπήρχαν λύσεις, αυτοί προτιμούσαν να μην αναλάβουν το πολιτικό κόστος, που νόμιζαν ότι θα είχαν. Μόνο που τους προέκυψε πολύ μεγαλύτερο.

Επίσης, οι πολιτικοί ευθύνονται για το τέρας – κράτος το οποίο πνίγει τον πολίτη και κάθε δραστηριότητα. Οι πολιτικοί ευθύνονται για την αποβιομηχάνιση της χώρας και αυτοί, που σήμερα η χώρα δυσκολεύεται να κερδίσει επενδυτές και επενδύσεις.

Μα πάνω απ΄ όλα οι πολιτικοί ευθύνονται, που δεν εννοούν να κατανοήσουν ότι χρειάζεται εθνική πολιτική και συστράτευση των πολιτικών δυνάμεων για να αντιμετωπιστεί η λαίλαπα των δανειστών.

Κατά τα λοιπά Σταύρο Θεοδωράκη και λοιποί πολιτικοί, καλό είναι να αναρωτηθείτε τι κάνετε εσείς για την πατρίδα. Δυστυχώς από ελάχιστα ως τίποτα. Βλέπετε η καρέκλα της εξουσίας σας ενδιαφέρει περισσότερο απ΄ οτιδήποτε άλλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ