Ελλάδα

Το παρασκήνιο για το “κάρφωμα” Ντόρας και Κώστα Μπακογιάννη από Ταχιάο

Το παρασκήνιο για το “κάρφωμα” Ντόρας και Κώστα Μπακογιάννη από Ταχιάο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πιστεύει κανείς ότι ο Νίκος Ταχιάος (αποτυχών στις εκλογές για δήμαρχος Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια για βουλευτής) έχει το ειδικό βάρος και τις πλάτες να “καρφώσει” ψυχρά τη Ντόρα και τον Κώστα Μπακογιάννη, για την αλλαγή ονόματος του σταθμού του μετρό “Ευαγγελισμός” σε “Παύλος Μπακογιάννης”; Μάλλον όχι. Γιατί, όποιος το πιστεύει, μάλλον βρίσκεται σε άλλον πλανήτη.

-->

Αρα, πρέπει να είχε άλλες πιο ισχυρές πλάτες όχι μόνο από τις δικές του, αλλά και της Ντόρας και του Κώστα Μπακογιάννη. Και ποιος θα μπορούσε να είναι αυτός; Τα δημοσιογραφικά γραφείο βοούν από τη φήμη ότι έχει τη στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το ίδιο ασφαλώς λέει και η λογική.

Οι φήμες υποστηρίζουν ότι ο Κυριάκος θύμωσε όταν διαπίστωσε το χαμό που γινόταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (και οι κακές δημοσιογραφικές γλώσσες λένε ότι ήταν ήδη θυμωμένος από πριν αλλά…). Βλέπετε σύμβουλοί του και ο ίδιος εκτίμησαν ότι η μεγάλη αντίδραση στη μετονομασία, έπληττε όχι μόνο τη Ντόρα και τον Κώστα, αλλά ολόκληρη την οικογένεια. Συνεπώς και τον ίδιο. Και όπως ψιθυρίζεται εκείνο που φοβίζει τον Κυριάκο είναι φαινόμενα, πράξεις και ενέργειες που φέρνουν στο νου των πολιτών το χαρακτηρισμό “Αγία οικογένεια”, διότι αποτελεί μεγάλο πλήγμα στο σύγχρονο προφίλ που προβάλει.

Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι σχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με την αδερφή του και τον ανιψιό του δεν είναι και οι θερμότερες για στενούς συγγενείς.

Τέλος, για να καταλάβετε καλύτερα θα αναφέρουμε ότι ο Νίκος Ταχιάος στην ανάρτησή του θα μπορούσε να αποφύγει την αναφορά ότι η μετονομασία ήταν ιδέα της οικογένειας η οποία αναλάμβανε και τα έξοδα για την τελετή…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X