Παρασκήνιο

«Το ρούτερ, σύντροφε»; Σκληρή απάντηση στον Μητσοτάκη για το Μαξίμου (video)

«Το ρούτερ, σύντροφε»; Σκληρή απάντηση στον Μητσοτάκη για το Μαξίμου (video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένα ανέκδοτο που είπε χθες ο Αλέξης Τσίπρας στην Βουλή, έκανε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να χάσει την ψυχραιμία του και να μιλήσει για… άφαντα ρούτερ!

Ο πρωθυπουργός, εμφανώς εκνευρισμένος, κατηγόρησε ούτε λίγο ούτε πολύ τον Αλέξη Τσίπρα ότι πήρε μαζί του το ρούτερ (!) από το πρωθυπουργικό γραφείο στο Μαξίμου πριν το “παραδώσει” στον σημερινό του ένοικο.

Απίστευτα πράγματα κι όμως αληθινά. Η πολλή “παρέα” με τον Άδωνι προκαλεί παρενέργειες θα έλεγε κανείς.

Ας σταθούμε όμως στις σημερινές αποκαλύψεις. Τις κάνει ο Θανάσης Καρτερός, που είχε διατελέσει υπεύθυνος του γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, όταν την θέση αυτή είχε ο Αλέξης Τσίπρας.

Τρώει τη…σφαίρα ο Χαρδαλιάς αντί του Μητσοτάκη και ανακοινώνει παράταση lockdown!

Με ένα κείμενο στην Αυγή που έχει… πολλές δόσεις ειρωνείας και με το οποίο υποτίθεται “κατηγορεί” τον Αλέξη Τσίπρα ότι… πήρε φεύγοντας το ρούτερ, ο Θανάσης Καρτερός αποκαλύπτει πολλά.

Αποκαλύπτει τις σαφείς οδηγίες του Αλέξη Τσίπρα για… κανονικότητα την ημέρα της “παράδοσης” του Μαξίμου από τον ΣΥΡΙΖΑ στην ΝΔ, μετά τις εκλογές του Ιουλίου του 2019. Τις εντολές στους συνεργάτες του να γίνουν όλα όπως πρέπει, όπως αρμόζει σε μια Δημοκρατική χώρα της Δύσης. Να γίνουν όλα όπως… δεν έγιναν τον Γενάρη του 2015, όταν ο Αντώνης Σαμαράς, πικραμένος από την εκλογική συντριβή, άφησε τα κλειδιά του Μαξίμου… κάτω από το χαλάκι και δεν “παρέδωσε” την πρωθυπουργική κατοικία στον νέο πρωθυπουργό της χώρας, με τις εικόνες να κάνουν τότε τον γύρο του κόσμου.

Αναφέρει, λοιπόν, στο άρθρο του ο Θανάσης Καρτερός:

“Α, αυτό δεν μπορεί παρά να μας οδηγήσει να διαπράξουμε ακόμα και τάση στον ΣΥΡΙΖΑ: Την τάση του ρούτερ. Η οποία θα επιδιώκει να υποχρεώνει τους ανώτερους του κόμματος, με πρώτο τον ανώτατο, να μην κοροϊδεύουν τους κατώτερους. Πράγμα πολιτικά χρήσιμο και ηθικά αναγκαίο μετά τη συγκλονιστική αποκάλυψη του νυν πρωθυπουργού, ότι ο πρώην, ο Αλέξης Τσίπρας, είχε αφαιρέσει ακόμα και το ρούτερ από το πρωθυπουργικό γραφείο.

Το ρούτερ, σύντροφε;

Σε μας έδωσες αυστηρές οδηγίες να είμαστε αβροί σαν αρσακειάδες με τους αυλικούς που πλάκωσαν εκείνη τη μαύρη Δευτέρα στο Μαξίμου. Κι εσύ βούτηξες το ρούτερ;

Φοβερό καρφί στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το ρούτερ

Εμάς μας υποχρέωσες να ανεχτούμε χωρίς ούτε μια γκριμάτσα τα φουσάτα και τον επικεφαλής τους Δημητριάδη που όρμησε στο γραφείο του διευθυντή και με ύφος Λουδοβίκου έδωσε την πρώτη του εντολή, μπροστά μας, λες και δεν υπήρχαμε, στους υπηρέτες του: Αυτός ο καναπές θα φύγει! Κι εσύ βούτηξες το ρούτερ;

Εμάς μας έδωσες εντολή να μην πάρουμε τίποτε, ούτε επιστολόχαρτο, εκτός από τους μπάφους, τα τσιγάρα και κάτι άλλα προδοτικά -αδίκως, γιατί μας πρόδωσαν οι οσμές.

Κι εσύ βούτηξες το ρούτερ;

Εμάς μας διέταξες να κάνουμε πέτρα την λαϊκή μας καρδιά για να μην σβουρίξουμε καμιά ξανάστροφη σε όσους παραδίναμε σε πλήρη τάξη τα γραφεία, ενώ αυτοί μας κοίταζαν με τέτοια ξινίλα και περιφρόνηση, που μας έτρωγε το χέρι μας. Κι εσύ βούτηξες το ρούτερ;

Εντάξει, αμαρτία εξομολογημένη, πήραμε φεύγοντας κάτι πορτρέτα του Λένιν, του Στάλιν, του Άρη -προσωπικά πήρα και μια φωτογραφία του ΠΑΟΚ, καλού-κακού. Κι εσύ βούτηξες το ρούτερ;

 Πολιτικά φίλτρα στις επιστημονικές απαντήσεις για την πανδημία

Διότι, αν σήμερα βουτάς ένα ρούτερ, χωρίς να αποφασιστεί κάτι τέτοιο με συλλογικές διαδικασίες, αύριο τι μπορεί να βουτήξεις; Ακόμα και το πληκτρολόγιο του Πολάκη, που λέει ο λόγος. Ή το σακίδιο του Τσακαλώτου.

Αυτά. Υπάρχει βέβαια το θεωρητικό ενδεχόμενο ο Μητσοτάκης να είναι τόσο ψεύτης, απατεώνας, κακομαθημένος, πλαστογράφος, μπαγαπόντης, κακιασμένος, μπουρδολόγος, που να σκάρωσε το παραμύθι του ρούτερ. Αλλά αυτό είναι εντελώς απίθανο όταν μιλάμε για ένα άνθρωπο που βγήκαν αληθινά όσα έταξε για την ανάπτυξη, τις πολλές καλοπληρωμένες δουλειές, τη μεσαία τάξη, τους ψυκτικούς, το επιτελικό κράτος. Και για τον εξωγήινο….”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X