PET

Το σκυλί που θυσιάστηκε για να σώσει δύο παιδιά

Το σκυλί που θυσιάστηκε για να σώσει δύο παιδιά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τις μέρες που πέρασαν αρκετές  ήταν οι αρνητικές ειδήσεις για τα σκυλιά. Ομως, σήμερα δημοσιεύουμε μία ηρωική πράξη ενός τετράποδου φίλου. Θυσίασε τη ζωή του για να σώσει τα δύο παιδιά της οικογένειας από ένα δηλητηριώδες φίδι.

Το ατρόμητο σκυλί ράτσας Πιτ Μπουλ, ο ηλικίας 8μηνών “Δίας”, κατάλαβε ότι έπρεπε να επέμβει άμεσα για να σώσει τα δύο παιδιά. Τα δυο αδέρφια καθάριζαν ένα μπολ για νερό, στην αυλή, και δεν είχαν δει το δηλητηριώδες φίδι που τα παραμόνευε.

«Ξαφνικά ο “Δίας” επιτέθηκε στο φίδι, που ήταν δίπλα στο γιο μου, και άρχισε να το ταρακουνά πέρα δώθε. Δαγκώθηκε τέσσερις φορές», ανέφερε ο πατέρας της οικογένειας, Γκάρι Ρίτσαρντσον. «Ήταν το πιο ηρωικό σκυλί που ξέρω, έσωσε το γιο μου με τη ζωή του», συνέχισε ο Γκάρι συγκινημένος.

«Η μουσούδα του Δία άρχισε να πρήζεται και μετά σήκωσε το κεφάλι του από το χώμα και είδα το σώμα ενός κόκκινου, κίτρινου και μαύρου φιδιού», ανέφερε ο Γκάρι στον τηλεοπτικό σταθμό Fox 35 Orlando. «Εξαρχής, ήξερα ότι κάτι άσχημο συμβαίνει. Ήταν πολύ δύσκολο και τραυματικό, γιατί γνώριζα ότι πρόκειται να πεθάνει και μόλις είχε σώσει τα παιδιά μου».

Το θαρραλέο Πιτ Μπουλ μεταφέρθηκε Κτηνιατρικό Νοσοκομείο Ocala, όπου χορήγησαν δύο ενέσεις αντιοφικού ορού. Ο “Δίας” πάλευε να κρατηθεί ξύπνιος. Δυστυχώς, το νεαρό Πιτ Μπουλ πέθανε την επόμενη ημέρα, το απόγευμα. Η οικογένεια συγκεντρώθηκε γύρω από το κουτάβι, μαζί με τη μητέρα του σκυλιού, Σέγκα, που έμοιαζε συντετριμμένη, όπως ανέφερε ο Γκάρι Ρίτσαρντσον.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X