Κοινωνία

Το συγκλονιστικό ερώτημα του Γιώργου Καραϊβάζ

Το συγκλονιστικό ερώτημα του Γιώργου Καραϊβάζ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αν η ενόχληση είχε φτάσει στο σημείο να γίνει φόβος για αποκάλυψη ορισμένων κύκλων της νύχτας ή διεφθαρμένων στην αστυνομία και την ΚΥΠ για τους οποίους ο ίδιος είχε αρθρογραφήσει πολλές φορές, δεν το γνωρίζουμε. Και δεν ελπίζουμε ότι θα το μάθουμε.

Μην ρωτήσετε γιατί. Την απάντηση δίνει ο ίδιος ο Γιώργος Καραϊβάζ με άρθρο του τον Νοέμβριο του 2019 όταν αναρωτιόταν γιατί δεν έχει εξιχνιασθεί κανένα από τα συμβόλαια θανάτου μιλώντας για σκοπιμότητα των αρχών ασφαλείας.

Στο ίδιο άρθρο του έθετε το αμείλικτο ερώτημα «ποιος τολμά και ποιον συμφέρει να διαλευκάνει έστω και μία από τις ανεξιχνίαστες υποθέσεις που έχουν το ανεξίτηλο χρώμα του συμβολαίου θανάτου; Και μην μας πείτε για εκείνη του Γιάννη Μακρή (σ.σ. σημειώθηκε τον Νοέμβριο του 2018 στη Γλυφάδα και συνελήφθησαν δύο Βούλγαροι δράστες) επειδή ακριβώς βρίσκεται πολύ έξω από το πεδίο της δραστηριότητας που σχετίζεται ή αφορά στο σύστημα. Παλιό ή νέο».

Οπότε, όπως γίνεται αντιληπτό το βάρος της υποχρέωσης του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να διαλευκάνει την υπόθεση και να βρει τους δολοφόνους καθίσταται πολύ μεγαλύτερο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X