Media

Το τραγούδι της νέας ταινίας του Τζέιμς Μπόντ «No time to die»

Το τραγούδι της νέας ταινίας  του Τζέιμς Μπόντ «No time to die»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

 

Το τραγούδι της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ με τίτλο «No time to die» έδωσε στη δημοσιότητα η δημιουργός του Μπίλι Άιλις, η οποία πρόσφατα βραβεύτηκε με Γκράμι και με Όσκαρ.

Το πολυαναμενόμενο τραγούδι, μια μπαλάντα διάρκειας τεσσάρων λεπτών, το έγραψε η Άιλις μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό της, Φινέας, και το ανέβασε χθές, Πέμπτη, στο You Tube και σε άλλες ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής και βίντεο.

Οι στίχοι του μιλούν για μια ιστορία αγάπης που έχει δυσάρεστο τέλος. «Κορόιδεψέ με μια φορά, κορόιδεψέ με δύο/ Είσαι θάνατος ή ο Παράδεισος; Δεν θα με δεις να κλαίω ποτέ/ Απλά δεν υπάρχει χρόνος να πεθάνεις», είναι κάποιοι απο τους στίχους.

Την παραγωγή του ομότιτλου τραγουδιού έκανε ο Φινέας και την ενορχήστρωση οι Χανς Ζίμερ και Ματ Ντάνκλεϊ.

Η Μπίλι Άιλις, 18 ετών, είναι η νεότερη ηλικιακά καλλιτέχνης που γράφει και ηχογραφεί το τραγούδι των τίτλων για ταινία του «ντάμπ όου σεβεν». Υπενθυμίζεται ότι τραγούδι τίτλων για Μποντική ταινία είχαν γράψει και δώσει στο παρελθόν η Αντέλ, η Μαντόνα και ο Πολ Μακάρτνεϊ.

Η Μπίλι Άιλις με το Grammy 2020 που κέρδισε

Η 25η ταινία της σειράς Τζέιμς Μποντ αναμένεται να βγει στους αμερικανικούς κινηματογράφους τον Απρίλιο και ο Ντάνιελ Κρεγκ θα κάνει τον Βρετανό κατάσκοπο με «άδεια να σκοτώνει»- αυτό άλλωστε  υποδηλώνει ο κωδικός 007- για πέμπτη αλλά και τελευταία φορά.

Η επίσημη live παρουσίαση του «No time to die» από την Άιλις αναμένεται να γίνει  την βραδιά της απονομής των Brit Awards στο Λονδίνο στις 18 Φεβρουαρίου, ενόψει της έναρξης της περιοδείας της στη Βόρεια Αμερική στις 9 Μαρτίου, αναφέρει η δισκογραφική εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Στον κόσμο της σόουμπιζνες, ήταν πολλοί εκείνοι που  ανέμεναν ότι την βραδιά των Όσκαρ θα ερμήνευε το τραγούδι του Τζέιμς Μποντ, αλλά τελικά τραγούδησε την επιτυχία των Beatles, “Yesterday”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X